Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Voor het ontwerpen, de aanleg én het onderhoud van alle tuinen en groenzones, in steden of op het platteland, zit u goed bij Verdé Tuinarchitectuur.
 

Tuinarchitectuur van eerste schets tot 3D-ontwerp

Verdé Tuinarchitectuur staat in voor het volledige ontwerp van uw groenzone naar keuze. De tuin van uw woonst of zaak kan beginnen bij een vaag idee: hun professionele tuinarchitecten zullen ze volledig uitwerken in een prachtig maar realiseerbaar 3D-model. Zo heeft u alvast een goed idee van hoe uw tuin er uit zal zien, al voor de werken zijn begonnen! Het aanleggen van een tuin van begins af aan is mogelijk, maar het uitbreiden of renoveren van een bestaande tuin is dat evenzeer.
 

Aanleg én onderhoud tuin, zwembad, poolhouse …

U kan uw tuin steeds volledig laten ontwerpen volgens uw stijl en voorkeur, maar steeds met die professionele tint van Verdé Tuinarchitectuur erin. Deze tuinen kunnen dan ook door dezelfde firma worden aangelegd. Deze aanleg kan alles omvatten wat u maar wilt, van de aanleg van een simpel tuintje tot de installatie van een groot zwembad met poolhouse. U kan steeds rekenen op een moderne look die verzorging uitstraalt. Uiteraard moet een mooie tuin regelmatig onderhouden worden om haar glans te behouden. Ook hiervoor staat hun team tuiniers altijd klaar.
 

Grote, kleine en daktuinen

Zoals al gezegd kan Verdé Tuinarchitectuur zorgen voor ontwerp, aanleg en onderhoud van alle soorten tuinen. Dit kan de uitgebreide tuin van uw villa bedragen, maar ook de kleine maar gezellige daktuin op uw appartement of huis in de stad. U kan in ieder geval altijd rekenen op een klantgerichte, persoonlijke behandeling.
 
Verdé Tuinarchitectuur maakt van uw tuindroom uw droomtuin! Neem voor meer info of een afspraak gauw contact op via het nummer 0486/65 75 54, of neem een kijkje op hun website voor het volledige dienstenpakket en enkele verwezenlijkingen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Verdé Tuinarchitectuur een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond