Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 13/12 Gesloten
Woensdag 14/12 Gesloten
Donderdag 08/12 11:30 - 19:00
Vrijdag 09/12 11:30 - 19:00
Zaterdag 10/12 11:30 - 19:00
Zondag 11/12 11:30 - 19:00

Info

Geniet van al het lekkers dat koffiehuis De Zoete Zonde u te bieden heeft

De Zoete Zonde in Meerhout is een gezellig koffiehuisje waar u terecht kan voor lekkere koffie en vers gebak in een huiselijke sfeer. U kan er steeds rekenen op verse taarten en gebakjes, maar kunt er eveneens plaatsnemen om een heerlijke snack te consumeren.
 

Verse taarten, koeken, koffie

Versheid is een van de peilers van De Zoete Zonde. Elke dag worden er heerlijke verse taarten gemaakt en zelfs de koekjes bij de koffie zijn huisgemaakt. Zo wordt u als klant steeds in de watten gelegd en proeft u er enkel van dagverse producten.
 

Pannenkoeken, wafels, ijs

Door de geur alleen al zullen u smaakpapillen geprikkeld worden en zal u niet langer kunnen wachten om te proeven van de verrukkelijke desserts dat De Zoete Zonde u aanbiedt. Probeer zeker hun pannenkoeken, wafels of ijs. Al van bij de eerste hap zult u in de wolken zijn van de versheid en smaak van alle gerechten die u zult proberen bij De Zoete Zonde.
 

Spaghetti, croques

Naast heerlijke desserts kan u bij De Zoete Zonde ook stoppen voor een hartige snack. U kan er o.a. genieten van een overheerlijke spaghetti of maak een keuze uit verscheidene croques. U merkt het, zowel liefhebbers voor desserts als snacks worden op hun wenken bediend bij De Zoete Zonde
 

Zonnig terras met enkele diertjes 

Bij mooi weer kan u op het ruim en zonnige terras genieten van een hapje en een drankje. Ga snel eens langs bij De Zoete Zonde en laat je verleiden door de heerlijke koffie, frisse drankjes en lekkere gerechten!

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Zoete Zonde een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews