Openingsuren

Maandag 26/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/02 09:30 - 18:00
Woensdag 28/02 09:00 - 18:30
Donderdag 22/02 09:00 - 18:00
Vrijdag 23/02 09:00 - 19:00
Zaterdag 24/02 08:00 - 16:30
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Info

Alle snit en kleuren bij Cocoon Hairdressers zijn steeds groeiende elementen in een wereld van fantasie. Mode verandert, haar groeit, structuren schijnen steeds anders te worden naarmate je ze draagt. Vormen verschijnen en gaan weer weg.
 
Daarvoor creëerden wij een salon met een jong team dat deze filosofie uitdraagt; daarom wordt er zoveel aandacht besteed aan details en opleiding. Wij zijn er ons van bewust dat als we dit allemaal willen blijven realiseren, we constant onze technische bagage moeten bijschaven, bewerken en weer loslaten teneinde alles weer opnieuw te kunnen uitvinden.
 
De lijn waar we dit allemaal kunnen is gebouwd op modernistische methodes, geometrische vormen en dit volgens de regels van het haarknippen. Deze technieken geven onze snit en kleuren een effect zodat alles integraal en naadloos overloopt in een harmonische vorm en evenwicht, wat uiteindelijk resulteert in een soort van perfectie.
Wij werken volgens de gezichtsvormen, de beenderstructuur, de individuele stijl van de klant en het kapsel. Elke klant is een individu en hoort ook zo behandeld te worden. Alleen zo kunnen we de juiste snit en de juiste kleur vinden die bij ieder van jullie past.
Bij ons komt u liefst op afspraak, u heeft géén parkeerproblemen en studenten genieten van 20% korting!
 
              Welkom in de wereld van de nieuwste haartrends, welkom bij Cocoon Hairdressers!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cocoon Hairdresser een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond