Openingsuren

Maandag 26/02 10:30 - 00:00
Dinsdag 27/02 10:30 - 00:00
Woensdag 28/02 10:30 - 00:00
Donderdag 29/02 10:30 - 00:00
Vrijdag 01/03 10:30 - 00:00
Zaterdag 02/03 10:30 - 00:00
Zondag 03/03 10:30 - 00:00

Info

Over Den Boomgaard

In Den Boomgaard te Meise, bevind je je in een culinaire referentie van de regio. Dit elegante en verfijnde restaurant, oorspronkelijk een café genaamd "De Groene Boomgaard", is al 30 jaar een betrouwbare plek voor stijlvolle diners, feesten op maat, en zakelijke bijeenkomsten. Het professionele team staat dagelijks voor je klaar vanaf 11:00 uur, en de keuken is open van 12:00 tot 22:00 uur. Bovendien kenmerkt het restaurant zich door een klassiek interieur en kwaliteitsvolle bediening, wat elke keer weer zorgt voor onvergetelijke momenten.


Ontdek het aanbod aan heerlijke gerechten

Bij Den Boomgaard heb je de keuze uit een uitgebreid menu dat varieert van samengestelde menu's tot à la carte-opties. Het restaurant biedt onder andere een seizoensmenu, een chef's menu, en een kreeftenmenu. Daarnaast is er een ruim assortiment aan dranken beschikbaar, waaronder verschillende soorten cocktails en gin. Het menu kenmerkt zich door een mix van traditionele en creatieve gerechten, met een focus op verse en seizoensgebonden ingrediënten. Hier kan je alvast onze kaart terugvinden.


Seminaries en businessdiners

Voor zakelijke gelegenheden biedt Den Boomgaard een ideale setting. Het restaurant beschikt over prachtige vergaderruimtes die volledig zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een geslaagde bijeenkomst. Bovendien kun je genieten van een drie- of viergangenmenu dat maandelijks varieert en zich culinair aanpast aan de seizoenen. De sfeervolle inrichting, gastronomische keuken, en de centrale ligging maken Den Boomgaard tot een aantrekkelijke locatie voor seminaries of zakenlunches.
 

Jouw locatie voor al je feesten

Of het nu gaat om intieme privédiners, kleine feestjes of grootschalige evenementen zoals huwelijken en communies, Den Boomgaard biedt de perfecte ambiance. De feestzalen zijn fraai aangekleed en de kwaliteitsvolle keuken zorgt ervoor dat gasten volledig overweldigd zullen zijn. Bij goed weer biedt het grote sfeervolle terras de mogelijkheid om aangenaam in de buitenlucht te tafelen. De locatie heeft een capaciteit van 25 tot 300 personen, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden. De aangepaste menu's of buffetten en de prachtige feestzaal met tuin zorgen ervoor dat elk evenement uniek en memorabel is. De locatie biedt ook een event manager aan om te helpen bij het plannen en coördineren van je evenement, zodat alles vlekkeloos verloopt. Voor reserveringen of meer informatie kun je contact opnemen met Den Boomgaard via email of telefoon, of hun website bezoeken voor meer details. Bovendien is er een ruime parking voorzien om het je en je gasten gemakkelijk te maken.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Den Boomgaard een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond