Wilfried Sergoyne

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak
Woensdag 28/02 Na afspraak
Donderdag 29/02 Na afspraak
Vrijdag 01/03 Na afspraak
Zaterdag 02/03 Na afspraak
Zondag 25/02 Na afspraak

Foto’s

Info

Sergoyne Wilfried BVBA

Om al uw ruimingswerken en groenverwerkingsklussen in de regio Merchtem tot een goed einde te laten komen, staat Wilfried Sergoyne paraat!
 

Groenruiming

Wilfried Sergoyne is een vakman met bijna 40 jaar ervaring op veel verschillende gebieden. U kan bij hem terecht voor allerlei verschillende grondwerken en ontgroening. Heeft u een grote boom die dreigt om te vallen of uw mooie zicht blokkeert? Neem contact op met deze ervaren grondwerker en hij zal ze met veel plezier voor u rooien. Verder is ook het hakselen van bomen voor hem een koud kunstje, net als het werken met kleinhout en snipperhout. Bent u niet zeker of en hoe bepaalde grondwerken zouden kunnen gebeuren? Dan legt Wilfried het u graag in geur en kleur uit, zodat u voor iedere klus volledig begrijpt wat de procedure zal zijn en hoeveel het u zal kosten.
 

Inspectie, spoorwerken en andere grondwerken

Het kunnen van Wilfried Sergoyne beperkt zich echter niet tot groenwerken, hij staat verder ook in voor een goede uitvoering van nog heel wat andere grondwerken. Zo heeft hij bijvoorbeeld al heel wat inspectie- en restauratiewerken gedaan aan de spoorwegen. Heeft u nog een al dan niet groenwerkgerelateerde klus? Neem dan contact op via het nummer 052/37 15 63 en vraag na of deze binnen het aangeboden dienstenpakket valt.
 

Ruiming en ontstopping van water-, sterf- en beerput

Wilfried Sergoyne werkt niet alleen op, maar ook in de grond. Zo verzorgt hij de lediging en reiniging van al uw sterfputten, waterputten, sceptische putten en aal- of beerputten. Dit is immers een klus die regelmatig moet gebeuren, dit niet doen kan tot nare situaties leiden. Ook als er zich hier problemen in voordoen staat Wilfired klaar met zijn ontstoppingsdienst.  
 
Heeft u nog vragen voor Wilfried Sergoyne heeft u een klus voor hem? Neem dan contact op via het nummer 052/37 15 63.

Reviews door klanten van Wilfried Sergoyne

9,5 Sesil op 2023-11-24 om 09:53:14
'k wens jou voor 2024 een goede gezondheid, veel geluk en veel deugd bij alles wat je doet en.....ik hoop dat we ons FERM-bal bij jou mogen laten plaats vinden.
10 Nathalie op 2023-10-19 om 16:54:23
Snelle service, stipt en vriendelijk

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Wilfried Sergoyne een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond