anne medische pedicure

Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/12 GeslotenGesloten
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

Medische Pedicure Anne uit Merelbeke is gespecialiseerd in voetverzorging. U kan hier terecht voor een medische  pedicure die een professionele aanpak biedt voor allerhande voetproblemen zoals schimmelnagels, ingegroeide nagels, eelt of likdoorns.
 

Medische pedicure

Heeft u last van pijnlijke voeten? Heeft u schimmelnagels, ingegroeide nagels, eelt of likdoorns? Anne Medische Pedicure uit Merelbeke pakt uw voetproblemen aan met een medische pedicure. Tijdens de voetbehandeling wordt er gewerkt met kwalitatieve voetverzorgingsproducten om uw voeten weer gezond te maken.
 

Voetonderzoek bij diabetes

Lijdt u aan diabetes? Dan kunnen uw voeten bijzonder kwetsbaar zijn, onder meer door de stijfheid van voetgewrichten en metabole stoornissen.

Dankzij regelmatig voetonderzoek bij Anne Medische Pedicure kunnen eventuele complicaties vroegtijdig ontdekt worden en kunnen ernstige voetproblemen en amputaties voorkomen worden.

Anne Medische Pedicure uit Merelbeke is lid van de Belgische vereniging voor gespecialiseerde voetverzorging met jaarlijkse bijscholing voor een optimale verzorging van de voeten bij diabetespatiënten.
 

Eelt en likdoorns

Heeft u last van eelt op uw voeten? Anne Medische Pedicure staat in voor de verwijdering van eelt en zorgt ervoor dat u weer gladde, zachte voeten krijgt.

Eelt is op zich een lastig, maar geen ernstig verschijnsel. Echter, indien u lang met eelt op uw voeten blijft lopen, kan u last krijgen van een likdoorn. Dit is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek. Voetverzorgster Anne uit Merelbeke helpt u dit ongemak te voorkomen, maar kan ook likdoorns verwijderen.
 

Ligging en omgeving

Je kan ons terugvinden in de Fraterstraat 58 te Merelbeke. 
Er is parking aan het pand voorzien, indien deze vol staat kan je je op de straat parkeren.
Kom je aan een kruispunt terecht met links aan de overkant de Pic-Nic groenten en fruit? Dan sla je links af. Een 400m verder op de rechterkant en aan het einde van de straat zijn we gelegen.
Kom je van de andere kant en kom je de cadeauzaak Micheline tegen? Dan sla je links af in de straat. Hier zie je op de hoek een bushalte staan. 100m verder kan je ons terugvinden.

Reviews door klanten van anne medische pedicure

8,2 Sam op 2020-10-14 om 23:59:14
Top service!
8,1 Margaux op 2020-10-15 om 17:45:44
Zeer vriendelijk!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je anne medische pedicure een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond