Dierenarts D. Fiers

Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Info

Dierenarts D. Fiers

Al meer dan dertig jaar is dierenarts Damien Fiers in Merelbeke gespecialiseerd in de medische zorgen voor kleine huisdieren. U kunt er dus zeker van zijn dat uw geliefde huisdier in goede handen is! Kan u niet tot in de praktijk komen? Geen nood, een huisbezoek is ook altijd mogelijk.
 

Kleine huisdieren

Dierenarts Damien Fiers vindt het belangrijk om zeer liefdevol om te gaan met uw huisdieren. Hij zorgt voor een kwaliteitsvolle verzorging van uw kat, hond, konijn of ander huisdieren.
Moet uw huisdier dringend gevaccineerd worden? Is het tijd dat het gebit nog eens gereinigd wordt? Dan kunt u bij dierenarts Damien Fiers terecht na het maken van een afspraak.
 

Hospitalisatie

Ervaart uw huisdier ernstige pijn? Of heeft hij een ernstige ziekte? Dierenarts Damien Fiers heeft zeer ruime ervaring met chirurgische ingrepen en heeft hier ook de gepaste ruimtes voor. Indien nodig kan uw huisdier dus zeker gehospitaliseerd worden.
 

Dieetvoeding en vlooienbestrijding

Weegt uw huisdier een paar kilootjes te veel? Dan kan dit opgelost worden door hem of haar dieetvoeding te geven. In de dierenartspraktijk van Damien Fiers vindt u een grote selectie aan verzorgingsproducten, waaronder dieetvoeding. Zo geraakt uw huisdier die kilootjes in een mum van tijd kwijt!

Maar ook wanneer uw huisdier last heeft van vlooien of wormen, kunt u bij dierenarts Damien Fiers terecht voor middelen tegen vlooien of ontwormingsmiddelen.

Zoekt u een dierenarts in Merelbeke? Of heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dierenartspraktijk Damien Fiers via het nummer 09 231 63 85 of via damien.fiers@telenet.be
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief