Uurwerkmaker Dirk Martin

Openingsuren

Maandag 26/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Uurwerkmaker Dirk Martin: de naam die je moet onthouden als je een klokliefhebber bent

Dirk Martin uit Merksem is de juiste man als je een klokliefhebber bent. Hij staat namelijk garant voor herstellingen van alle soorten klokken en uurwerken, zowel hedendaags als antiek. Het misverstand dat niet alle klokken hersteld kunnen worden, helpt Dirk graag de wereld uit. Voor elke probleem wordt er een gepaste oplossing gezocht. Dankzij zijn passie voor klokken en uurwerken is elk project weer een nieuwe uitdaging. 
 

Je horloges en uurwerken worden in Dirk Martin zijn handen weer zo goed als nieuw

Horloges en uurwerken bestaan uit kwetsbare onderdelen welke bij een stoot of na het vallen stuk kunnen gaan. In dat geval wordt. In dat geval wordt alles uit elkaar gehaald en ieder onderdeel wordt kritisch onder de loep genomen. Op deze manier kan Dirk de juiste technieken toepassen om een kwaliteitsvolle herstelling te garanderen. 

Deel je dezelfde passie als Uurwerkmaker Dirk Martin, verlies de tijd dan niet langer uit het oog en ga langs bij hem in de zaak te Merksem. Om je de beste service te kunnen bieden werkt Dirk enkel op telefonische afspraak. Dus gelieve op voorhand even een seintje te geven. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief