Openingsuren

Maandag 18/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/01 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Anflorie

Soms wil je gewoon je uiterlijk eens compleet vernieuwen en eens goed in de watten gelegd worden, letterlijk en figuurlijk. Je haren laten knippen, brushen, opsteken of kleuren, je wenkbrauwen laten epileren, een manicure of pedicure krijgen of genieten van een deugddoende massage?
 
Bij Anflorie in de Bonestraat in Meulebeke ben je voor al deze zaken aan het juiste adres!
 

Kapsalon

Bij Anflorie zijn er tal van mogelijkheden om uw haar te laten schitteren. U kunt er terecht voor diverse diensten, zoals het knippen van dames en heren, een brushing laten uitvoeren om wat meer volume in je haar te krijgen, een kleuring in de haarkleur die jij zelf wenst, ontkleuren of mêches laten aanbrengen, je haar laten krullen met een permanent, diverse opsteekkapsels (voor speciale gelegenheden) en watergolf-techniek.
 

Manicure / pedicure

Voor al uw hand- en voetverzorging is Anflorie ook een geschikt adres om langs te gaan. Zowel voor algemene verzorgingen als voor gelish op nagels en/of tenen. Gelish is een nieuw soort nagellak op basis van siliconen die zich uithardt onder kunstlicht. Het hecht zich perfect aan je natuurlijke nagels en biedt extra bescherming tegen scheuren. Bovendien versterkt het je natuurlijke nagels en houdt het minstens 3 weken zijn uitstekende kwaliteit aan.
 

Schoonheidsbehandelingen

Iedereen gaat al eens graag naar een schoonheidssalon om zich eens goed onder handen te laten nemen. Of je nu gaat voor een (Zweedse) massage, shellmassage, een gelaatsverzorging, een ontharing of een andere behandeling: bij Anflorie zijn er tal van arrangementen beschikbaar die uitstekend bij uw wensen aansluiten.
 

Thuisbehandeling mogelijk

Als je om een of andere reden zelf niet in de mogelijkheid bent om je te verplaatsen naar het schoonheidssalon, kan je ook een afspraak inplannen voor een thuisbezoek op een moment dat jou het beste uitkomt.
 
Maak gauw een afspraak bij deze professionele kapster / schoonheidsspecialiste en geniet van een deugddoende behandeling!
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief