Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraak
Zaterdag 20/08 Gesloten
Zondag 21/08 Gesloten

Info

Straal vanbinnen en vanbuiten dankzij Mooi Mooi uit Mol

Bij Mooi Mooi in Mol staat een goed opgeleide schoonheidsspecialiste klaar om u even aan de dagelijkse stress te laten ontsnappen door professionele verzorging. U kan bij Mooi Mooi terecht voor alle traditionele schoonheidsbehandelingen, maar ook voor een aantal minder conventionele behandelingen.
 

Glycol peeling

Zo kunnen kankerpatiënten een verzorging op maat krijgen en kan u kiezen voor een glycol peeling. Daarnaast kan u bij Mooi Mooi terecht voor stijl- en kleuradvies en organiseert de schoonheidsspecialiste workshops voor u en uw vriendinnen.
 

Manicure

Tijdens een manicure bij Mooi Mooi in Mol genieten uw handen van een handpeeling, massage, pakking en kan u uw nagels laten vijlen en lakken.
 

Pedicure

Een pedicure bij Mooi Mooi omvat een voetpeeling, massage van de voeten, pakking en het lakken van de nagels.
 

Massage

Bij Mooi Mooi kan u kiezen voor een rug massage, relaxerende lichaamsmassage, een beenbehandeling tegen vermoeide benen en meer.
 

Ontharing

De schoonheidsspecialiste te Mol is gespecialiseerd in ontharing. U kan hier terecht voor het epileren van uw bovenlip en kin, of het volledig gelaat, onderbenen of bovenbenen, bikinilijn, oksels, armen, borstkas en rug.
 

Dermaceutische peeling

Dankzij een dermaceutische peeling schudt de schoonheidsspecialiste van Mooi Mooi uw huid wakker. De resultaten? Het opname vermogen van de huid verbetert aanzienlijk. De peeling geeft een gladde en zachte huid, vermindert pigmentvlekjes, egaliseert de huidskleur, verzacht rimpeltjes en lijntjes, verbetert de bloedcirculatie, verfrist en verjongt de huid.
 

Schoonheidsinstituut

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Bij Inge van Mooi Mooi stap je binnen in een wereld waar je terug op adem kunt komen terwijl je met de beste zorgen wordt omringd. Via haar website https://mooi-mooi.be krijg je een inkijk over de prijzen en kan jij je afspraak online boeken. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Mooi Mooi een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond