Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Mooi Mooi in Mol: vanbinnen en vanbuiten stralen

Bij Mooi Mooi in Mol kom je terecht bij Inge. Ze is al 20 jaar met grote passie werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ze heeft een enorm aanbod aan behandelingen, maar omdat ze zich graag focust op de huid koos ze ervoor zich te specialiseren in huidverbetering en huidverjonging. Bij Mooi Mooi wordt er enkel gewerkt met hoogwaardige en medisch onderbouwde producten en technologieën om de beste resultaten te bereiken. Alle traditionele schoonheidsbehandelingen staan op haar programma, maar ook voor minder conventionele behandelingen kun je bij Inge terecht. 
 

Huidverbetering: de 360° aanpak

Welk kwaaltje je huid ook last van heeft, alles begint bij een goede huidanalyse en de juiste begeleiding. Bij Mooi Mooi beschikt men over een Observ 520 huidanalyseapparaat. Door het nemen van haarscherpe foto’s kan de conditie van je huid bepaald worden. Van zodra we weten in welke vorm je huid is, kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen om jouw huidprobleem te verbeteren. Meestal bestaat zo’n behandelplan uit enkele onderdelen: thuisbehandeling, instituutbehandelingen, voedingsadvies en (indien nodig) de juiste opvolging. Om een duurzaam resultaat te bekomen zal je ook je huid na het wegwerken van je probleem moeten blijven verzorgen.  Daarvoor bestaat Skin-Care: de preventieve work-out bij uitstek om je resultaten te behouden.  
 

Behandelingen

Daar ieders huid uniek is, is het onmogelijk om op voorhand te bepalen welke behandeling het best bij jouw huid past. Wel kunnen we je alvast een greep uit het aanbod voorstellen.
 

Geneo

Oxygeneo is een baanbrekende behandeling met zuurstof voor huidvernieuwing die drie essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het zorgt voor de verwijdering van de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Een drievoudige werking in één pijnloze en aangename behandeling waarbij het resultaat meteen zichtbaar is.
 

SkinPen

Met een SkinPen is het de bedoeling op de huid in de diepte te vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten. 1600 microkanaaltjes per seconde worden door middel van vibrerende steriele naaldjes in de huid gemaakt. Hiermee wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid aangewakkerd, zodat er nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Je huid wordt hierdoor steviger, voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Een behandeling met SkinPen is aangewezen bij het behandelen van onder andere fijne lijntjes en rimpeltjes, littekens door acné, huidverslapping en om het verouderingsproces doeltreffend af te remmen. 
 

Peeling

Peelings zijn geschikt voor verschillende huidproblemen. Het doel van een peeling is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing. Dit kan doordat de actieve bestanddelen diep in de verschillende huidlagen kunnen doordringen. Met een intensievere peeling kunnen we pigmentvlekken, fijne rimpels, acné of de littekens ervan en grove poriën verminderen. 
 

Dermaplaning

Met deze behandeling worden alle dode huidcellen en donsharen van het gezicht verwijderd met behulp van een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Deze behandeling is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en verstopte poriën te voorkomen. Dermaplaning is een bewezen veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging: een mooie, zachte, stralende en frisse huid is gegarandeerd!
 

Huidverbetering met VPL

Het Variable Pulsed Light-systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie. Een behandeling met VPL wordt vooral aangeraden bij huidverjonging, couperose, rosacea, acné en pigmentvlekken. De lichttherapie lokt een reactie uit bij de huidcellen opdat er opnieuw collageen wordt aangemaakt en het natuurlijke huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd.
 

Feel Good gelaatsbehandeling

Deze behandeling is een combinatie van verzorging en een zen-moment. De Feel Good gelaatsverzorging is ideaal om kennis te maken met een professionele gelaatsbehandeling terwijl je de kans krijgt om helemaal te ontspannen. Deze verzorging wordt ook nog wel eens ingezet wanneer je vlak voor een feestje verzekerd wil zijn van een stralende huid of simpelweg als onderhoudsbehandeling. 
 

Helight LED-therapie

Iedere cel in je lichaam is in staat om licht te absorberen. Door de opname van het licht kunnen huidcellen herstellen en verjongen. Het LED-licht in combinatie met krachtige actieve ingrediënten zorgen voor een versterkend effect van de huis. Deze therapie is een natuurlijk, niet-invasieve behandeling voor alle leeftijden, huidtypes en huidtinten. Het zet je huid aan tot regeneratie en geeft volume aan de huid zodat je een mooie gloed en een gelijkmatige teint verkrijgt. Deze therapie is dus ook geschikt voor mensen met een problematische of gevoelige huid. 
 

Definitieve ontharing

Voor permanente ontharing wordt bij Mooi Mooi gebruikt gemaakt van de VPL Energist Ultra Plus. Het is de opvolger van de gekende IPL-systemen en is evenwaardig aan de krachtigste ontharingslasers op de markt, maar scoort veel hoger op het vlak van veiligheid. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, lichte en donkere huidtypes. Blonde en grijze haartjes kunnen niet behandeld worden, en de haartjes moeten ook donkerder zijn dan de huid. De eerste volledige behandeling word je trouwens steeds gratis aangeboden. Zo kan er geëvalueerd worden of de behandeling aanslaat zonder tijd en geld te verliezen. 
 

Massage

Ons leven is vaak enorm stresserend. Het is dan ook belangrijk om op tijd voldoende tot rust te kunnen komen. Een relaxerende lichaamsmassage kan je geest tot rust brengen en heeft tegelijk een heilzame werking op je lichaam. Je kunt ook massages kiezen in combinatie met een peeling of andere behandeling. Hoe dan ook, na zo’n momentje voor jezelf voel je je gegarandeerd als herboren. 
 

Men Care

Inderdaad, ook mannen kunnen terecht bij Mooi Mooi voor een gelaatsbehandeling. Het zijn heus niet alleen vrouwen die last kunnen hebben van een stroeve of koppige huid. Met de aangeboden behandelingen kunnen ook veel uiteenlopende huidproblemen voor mannen worden aangepakt. Heb geen schrik om contact op te nemen en we kijken samen wat de mogelijkheden voor je zijn!

Ligging en routebeschrijving