Foto’s

Info

VDD Consultancy is een gespecialiseerd adviesbureau van vader en zoon VANDENDRIESSCHE. Al meer dan 15 jaar adviseren wij beheerders, directies en managers van zorgvoorzieningen voor senioren en ondersteunen wij ondernemers voor een hedendaagse toelevering aan de zorgsector. Samen zoeken wij naar de beste oplossingen inzake beleid, planning, infrastructuur en organisatie.

 

Wat doen we?

De kwalitatieve zoektocht tussen zorgvraag en aanbod staat centraal in onze activiteiten. Onderzoekstechnieken en I.C.T.-hulpmiddelen zijn belangrijke hulpmiddelen waaraan we hoge eisen stellen. Correct meten is immers pas echt weten. Onze focus ligt uiteindelijk bij het adviseren, het doen en het helpen veranderen. Zodat u meer en meer tevreden gebruikers heeft, al uw medewerkers optimaal en met de glimlach komen werken en uw zorgorganisatie beter presteert.

 

Wat onderscheid ons?

Dat wat ons uniek maakt. Wij zijn gespecialiseerd in het individueel bevragen van personeelsleden in de zorgsector. Zo kunnen wij u een beter beeld geven van de behoeften van uw personeel. Een tevreden personeelslid zorgt nu eenmaal ook voor een tevreden resident! We zorgen ook voor een tevredenheidsonderzoek bij uw residenten, zo kan u er zeker van zijn dat uw mensen echt gelukkig zijn.

Als extra dienstverlening bieden wij bij VDD Consultancy ook een volledige analyse en opwaardering van uw volledige ICT-omgeving aan. Het heropbouwen van uw website, het instellen van Google Ads of zelfs alles rond uw sociale media of andere ERP/CRM-optimalisaties of integraties. 

 

Onze kernwaarden

Bij VDD Consultancy staat de klant centraal en het resultaat voorop. Kwalitatieve uitstraling en gezonde budgetten willen we verzoenen. Professionalisme is de sleutel, progressie het doel. Eigenheid het streefdoel. En omdat u beseft dat uw voorziening uniek is, zoekt u een aanpak op maat. Een advies die tot in detail uw vraag analyseert en de werkpunten blootlegt is dus belangrijk en daar zorgen wij voor.

 

Kortom: VDD Consultancy is uw beste keuze voor managementconsultancy in de huidige en toekomstige zorgsector!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je VDD Consultancy bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond