Foto’s

Info

VDD Consultancy is een gespecialiseerd adviesbureau van vader en zoon VANDENDRIESSCHE. Al meer dan 15 jaar adviseren wij beheerders, directies en managers van zorgvoorzieningen voor senioren en ondersteunen wij ondernemers voor een hedendaagse toelevering aan de zorgsector. Samen zoeken wij naar de beste oplossingen inzake beleid, planning, infrastructuur en organisatie.


De kwalitatieve zoektocht tussen zorgvraag en aanbod staat centraal in onze activiteiten. Onderzoekstechnieken en I.C.T.-hulpmiddelen zijn belangrijke hulpmiddelen waaraan we hoge eisen stellen. Correct meten is immers pas echt weten. Onze focus ligt uiteindelijk bij het adviseren, het doen en het helpen veranderen. Zodat u meer en meer tevreden gebruikers heeft, al uw medewerkers optimaal en met de glimlach komen werken en uw zorgorganisatie beter presteert.


Bij VDD Consultancy staat de klant centraal en het resultaat voorop. Kwalitatieve uitstraling en gezonde budgetten willen we verzoenen. Professionalisme is de sleutel, progressie het doel. Eigenheid het streefdoel.


Kortom: VDD Consultancy is uw beste keuze voor managementconsultancy in de huidige en toekomstige zorgsector!


Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief