Beva-Projects

Openingsuren

Maandag 28/01 Na afspraak
Dinsdag 29/01 Na afspraak
Woensdag 30/01 Na afspraak
Donderdag 24/01 Na afspraak
Vrijdag 25/01 Na afspraak
Zaterdag 26/01 Na afspraak
Zondag 27/01 Gesloten

Info

Beva projects  is een bedrijf dat gespecialiseerd is in poortautomatisaties, videofooninstallaties ,camerabewaking en tuinverlichting.

Bert van Beva-projects is een zeer gemotiveerd aannemer in het plaatsen van poorten, poorautomatisatie en beveiliging heeft hij reeds een ruime ervaring opgedaan omdat de zaak al meer dan 5 jaar bestaat.
Als erkend technisch tekenaar weet hij als geen ander om de problemen vrij snel op te lossen indien deze zich mochten voordoen.

Voor de beveiliging van uw woonst  kunnen camera beveiliging, poortauromatisatie, videofoonistallatie perfect op elkaar afgestemd worden, zodat je op elk moment controle hebt over alle toegangswegen van uw domein.

Indien je hiernaar opzoek bent kun je altijd contact opnemen met Beva-projects voor een eerlijke en op maat gemaakte prijs die voldoet aan uw afgesproken wensen.


!!!!    Wegens de fusie van Neerpelt en Overpelt is vanaf 1 janauri 2019  de Fabriekstraat van naam verandert en wonen wij in de Justielaan te Pelt

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Beva-Projects 2018

Nieuws & Promoties

Fusie - straatnaamwijziging

Wegens de fusie van Neerpelt en Overpelt is vanaf 1 janauri 2019 de Fabriekstraat van naam verandert en wonen wij in de Justielaan te Pelt

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Beva-Projects als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief