Krijgt U geen antwoord op de ingestuurde mail gelieve dan na een paar dagen even te bellen aub 

Spreekuren

Maandag 09/10 Na afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraak
Donderdag 05/10 Na afspraak
Vrijdag 06/10 Na afspraak
Zaterdag 07/10 Gesloten
Zondag 08/10 Gesloten

Info

Welkom bij Dierenartsprakijk Marieke Mestdagh

Hallo iedereen, mijn naam is Marieke Mestdagh en als dierenarts sta ik in voor de professionele, tevens liefdevolle zorg voor jouw trouwe huisdier. Ik studeerde af in 2014 aan de Universiteit Gent. De praktijk is ingericht met de laatste nieuwe toestellen en middelen om je viervoeter van een correcte diagnose te voorzien.
 

Wat is het verschil tussen een dierenarts en een veearts?

Ik, als dierenarts, focus me samen met mijn collega's op de zorg van gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren. Heb je paarden, koeien of andere landbouwdieren, dan contacteer je best een veearts. 
 

Dierenarts op huisbezoek

Kan je huisdier of jijzelf je moeilijk verplaatsen, dan kan je bij Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh een huisbezoek regelen. Uiteraard wordt een consultatie in de praktijk aangeraden, aangezien daar alle hulpmiddelen en toestellen aanwezig zijn. 
 

Dierenvoeding en dierenmedicatie

Graag geven wij je voedingsadvies om je hond, kat, of ander gezelschapsdier te kunnen voorzien van de juiste voedingsstoffen. Bij ons zijn zowel onderhoudsvoeding, als speciale medische voedingen zoals hypoallergische voeding, leverdieet,... te verkrijgen. 
 

Verzorgingsproducten voor huisdieren

Moet je verzorgingsproducten, medicatie of antiparasitaire behandelingen kopen? Ook dan is deze dierenartspraktijk jouw redder in nood. Wanneer er een diagnose is gesteld, kunnen wij je dier de juiste producten voorschrijven. Je kan zowel telefonisch als online een bestelling plaatsen. 
 

Digitale radiografie

Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh is uitgerust met een modern digitaal radiografietoestel. Het voordeel aan dit apparaat is dat we onmiddellijk de röntgenfoto's kunnen bekijken en niet moeten wachten tot ze ontwikkeld zijn. Daardoor kunnen we nog sneller een diagnose stellen en je huisdier genezen. Ook met onze microscoop kunnen wij oor- en huidaandoeningen bekijken om een gerichte behandeling te kunnen starten. Voor verdere analyses van urine, bloed en stoelgang werken we samen met een extern laboratorium. 
 

Tandheelkunde

Niet alleen bij mensen, ook voor huisdieren is een goede gebitsverzorging van groot belang. Het aanmaken van tandsteen kan vertraagd worden door de tanden te poetsen, aangepaste voeding te geven en bij het gebruiken van speciale kauwstrips. In onze dierenartspraktijk worden de tanden van hond, kat, konijn,... volledig nagekeken en indien nodig worden deze getrokken. 
 

Chirurgie en hospitalisatie

Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh voert zowel preventieve ingrepen (castratie en sterillatie) uit, alsook chirurgie bij ziekte (wondhechtingen, verwijderen huidtumoren, blaasstenen, baarmoederontstekingen...). Wanneer je huisdier intensieve verzorging nodig heeft, kan hij/zij verblijven in onze ingerichte hospitalisatieruimte. Je trouwe gezelschapsdier krijgt de beste zorgen door onze hulpverleners.
 

Dierenarts in Deinze

Binnen onze dierenartspraktijk staat het respect voor jouw dier centraal. Wij staan gekend om onze eerlijke communicatie en persoonlijke aanpak. Wij blijven up-to-date met de nieuwste technieken over de diergeneeskunde via bijscholingen. Om lange wachttijden te vermijden werken we enkel op afspraak. Door de week zijn we te bereiken van 9u - 19u. Tijdens de weekends is er steeds een dierenarts beschikbaar om spoedgevallen snel te kunnen behandelen.

Neem op elk moment contact op via het nummer: 09/386 75 81.


Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond