Autobedrijf - Carrosserie Van den Berghe Patrick

Openingsuren

Maandag 04/03 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 05/03 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 06/03 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 07/03 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 08/03 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 02/03 GeslotenGesloten
Zondag 03/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Autobedrijf Van den Berghe Patrick Nevele

Carrosserieherstellingen: alle merken!
 

Voorstelling

Carrosserie Van den Berghe Patrick is een erkend carrosseriebedrijf met 35 jaar ervaring waar kwaliteit en service erg belangrijk zijn “Uw wagen onze passie”.

Wij herstellen alle merken van welk type ook, en zijn gespecialiseerd in het herstellen van Porsche.  Wij herstellen uw wagen volgens de normen van de fabrikant met 2 jaar garantie.  Wij herstellen zowel voor particulieren, verzekeringsmaatschappijen als garages.

Carrosserie Van den Berghe Patrick maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst en de normen van de constructeur.  Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig.  De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.

 

Herstelproces en administratie

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen?  Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.

Wij ontladen onze klanten van de administratieve procedures met de makelaar of de verzekeraar.

Ook bij eigen schade bieden wij de klant een gratis vervangwagen aan.

 

Werkplaats

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen en herstellingen in smart en day repair.  Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf in onze eigen werkplaats.

Wij beschikken over een 'Celette' richtbank en een eigen remtestbank voor controle van de remmen na ongeval, de nieuwste apparatuur voor het lassen van aluminium, infraroodtechniecken, uitdeuktoestellen en alle apparatuur voor het herstellen van kevlar, carbon, magnesium en composiet materialen.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.  Onze verfproducten zijn watergedragen en conform CEE normen.

 

Ons team

Op vandaag werken naast de zaakvoerder 4 ervaren arbeiders in dienstverband en één bediende.

Al onze medewerkers genieten  een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmedthodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen aan al onze klanten.

Onze medewerkers hebben de certificaten behaald voor het herstellen van hybride voertuigen, het uideuken zonder spuiten, nieuwe schuurtechnieken, alsook de certificatie van Porsche AG in Duitsland.

 

Andere diensten

U kan bij ons ook terecht voor velgen, banden, wintersets en het herstellen en spuiten van velgen.

Wij beschikken over een takeldienst die uw wagen kan ophalen 24u/24.

Wij verkopen nieuwe wagens van de merken Volkswagen - Audi, BMW - Mini


 

Kwaliteit en milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Avicar-Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte en zijn ook houder van het Eurogarant certificaat.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebeid van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Autobedrijf - Carrosserie Van den Berghe Patrick een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond