Openingsuren

Maandag 29/07 11:30 - 13:3017:30 - 22:00
Dinsdag 30/07 Gesloten
Woensdag 31/07 11:30 - 13:3017:30 - 22:00
Donderdag 25/07 11:30 - 13:3017:30 - 22:00
Vrijdag 26/07 11:30 - 13:3017:30 - 23:00
Zaterdag 27/07 11:30 - 13:3017:30 - 22:00
Zondag 28/07 11:30 - 13:3017:30 - 22:00

Info

Voor de lekkerste frietjes, 1 adres: De Frietkazerne

De Frietkazerne in Nevele staat bekend om hun snelle bereidingen, verse producten en een ruime keuze. Dankzij hun jarenlange ervaring in de keuken, wordt er steeds gezorgd voor smaakvolle bereidingen in deze gezellige frituur. 
 

Frituur

In de frituur van de Frietkazerne kan je kiezen uit verscheidene pakken friet. Voor de kleinsten onder ons heb je een mini pak, voor de kleine honger hebben ze een klein pak friet, en dat gaat zo verder van een midden pak, groot pak tot zelfs een familie pak friet. De frieten worden voorzien van de beste sauzen naar keuze. 
 

Bicky burgers, home burgers

Bij de hamburgers zijn de klassiekers zoals de Bicky Burger, de Bicky Fish en de Bicky Royal ook zeker aanwezig bij De Frietkazerne. Daarnaast geven ze je de keuze uit een Bicky Mexicano, een Bicky Crunchy Chicken en zelfs een Bicky Vegi.  Tussen de home burgers zitten een paar specialere versies, zoals de overheerlijke burger Frietkazerne en de burger TikTok. 
 

Snacks, brochetten

De alombekende snacks zijn talrijk aanwezig bij De Frietkazerne. Denk maar aan een frikandel, een frikandel speciaal, boulet, grizzly, kaasballetjes en nog zoveel meer. De brochette maison van De Frietkazerne is een echte aanrader. Net zoals de Ardense saté, de grillworst saté en de scampi saté. Daarnaast vind je ook chixfingers, kipcorn, ragoezi en de drumsticks terug in het assortiment. 
 

Kroketten

Ben je een liefhebber van kroketten als snacks, dan heb je bij De Frietkazerne een mooie aanbieding zoals o.a. bitterballen, garnaalkroketten, goulashkroketten en kaaskroketten. De vleeskroket kan uiteraard niet ontbreken in hun gamma. 
 

Vegi snacks, kindermenu

Niet alleen de vleesliefhebbers, ook de vegetariërs kunnen hun hartje ophalen bij De Frietkazerne. Zij kunnen heerlijk smullen van een bamischijf, mini loempia's, taco's en overige veggie snacks zoals de vegi bitterbal en de vegi kipcorn om als snack te eten bij de frieten. Voor de kleinsten snackliefhebbers hebben ze bij De Frietkazerne steeds een smulbox klaarstaan voor jongens en meisjes. 
 

Warme bereidingen

Voor de grotere honger kan je kiezen uit de verse warme bereidingen van De Frietkazerne. Zij hebben balletjes in tomatensaus, stoofvlees en vol au vent in de aanbieding. Of wat dacht je van een heerlijke spaghetti bolognaise, lasagne, macaroni of een scampi met tagliatelle. Het water komt nu al in de mond. 
 

Koude schotels

De koude schotels zijn geliefde gerechten bij De Frietkazerne. Je kan kiezen uit een koude schotel met perzik en tonijn, met garnaal, gerookte zalm, tot een schotel steak tartaar. Deze koude schotels passen perfect met de goudgele frietjes van De Frietkazerne. 
 

Dranken, sauzen, desserts

Bij een lekkere friet hoort een verfrissend drankje. De Frietkazerne heeft frisdranken, waters en bieren steeds gekoeld voor jou klaarstaan. Ben je een fan van sauzen, dan zit je zeker op de juiste plaats bij De Frietkazerne. Daar geven zij jou de keuze uit koude sauzen en warme sauzen om de frieten nog meer smaak te geven. Kan je er niet genoeg van krijgen en wens je graag nog een dessert. Dat kan bij De Frietkazerne. Zij voorzien hun van chocolademousse, vanillepudding met speculaas en met een verrassing, namelijk het dessert van de week. 
 

Snackbar, eethuis

De Frietkazerne staat altijd voor je klaar, behalve op hun sluitingsdag en dat is dinsdag. De beste goudgele frieten, de vele snacks, burgers, schotels en sauzen worden telkens versbereid en de geuren zullen je van buiten reeds uitnodigingen om te komen proeven van al dat lekkers. Eet smakelijk! 

Ligging en routebeschrijving