Rudi Martens Herstellingen & Installaties

Openingsuren

Maandag 17/06 08:00 - 18:00
Dinsdag 18/06 08:00 - 18:00
Woensdag 19/06 08:00 - 18:00
Donderdag 20/06 08:00 - 18:00
Vrijdag 21/06 08:00 - 18:00
Zaterdag 15/06 08:00 - 12:00
Zondag 16/06 Gesloten

Info

Rudi Martens doet allerlei herstellingen en installaties aan huis

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen roep je best de hulp in van een vakman. Regio Nevele heet deze professional Rudi Martens. Hij voorziet jouw woning van sanitair en verwarming. 
 

Installatie van sanitaire voorzieningen

Als je beroep doet op deze gekende loodgieter, dan doe je beroep op een vakman die instaat voor installatie van filters, ontkalkers, waterverzachters en waterpompen. Het assortiment bij hem is zeer ruim en dat is omdat hij samenwerkt met verscheidene groothandelaars in de sector. Je kan Rudi zeker ook contacteren wanneer je een nieuw sanitair toestel wenst aan te kopen, ook wanneer je toilet of je badkamer moet hersteld worden is reparateur de juiste man op de juiste plaats. 
 

Verwarming

Rudi Martens is een gekende specialist als het aankomt op het installeren en herstellen van verwarming. Verwarmingsketels, centrale verwarming, Rudi weet als geen ander hoe hij jouw woning kan voorzien van warmte. 
 

Zonneboilers, zonnecollectoren

Deze tijden draait alles om ecologische verwarmingsoplossingen. Een zonneboiler is daar één van. Laat hem een boiler installeren en je kunt een deel warm water aanmaken via dit systeem. Een andere keuze die je bij Rudi  kunt maken is een installatie van een zonnecollector. Het heeft een uitzicht van een zonnepaneel met het verschil dat een zonnecollector gevulde buizen met vloeistof heeft. Voor de installatie hiervan, contacteer je best dé vakman van Nevele en omstreken.   
 

Warmtepompen

Ga voor duurzaamheid en een zuinige oplossing door te kiezen voor een warmtepomp. Contacteer deze man en jouw warmtepomp wordt in een mum van tijd geïnstalleerd. Geniet van een optimaal comfort van een energiezuinige verwarming via Rudi. 
 

Herstellingen aan huis

Heb je een probleem met je verwarming, ontkalker of warmtepomp, hij is de klusjesman die het probleem komt oplossen aan huis. Hij zorgt ervoor dat hij zo snel mogelijk langskomt om je uit de nood te helpen. Is je sanitair of verwarming na al die jaren toe aan vernieuwing, ook dan komt Rudi Martens met plezier langs om de nieuwste technieken te installeren. Een goede service staat gelijk aan Rudi Martens in Nevele.

Ligging en routebeschrijving