Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

Rudi Martens is met meer dan 20 ervaring uw vakman in centrale verwarming en sanitair in Nevele en omstreken.
 

Sanitaire werken Nevele

Gaat u bouwen of verbouwen? Of zijn uw sanitaire voorzieningen toe aan vervanging? Rudi Martens is uw vakman voor alles wat met sanitair te maken heeft. Doe beroep op de expert te Nevele voor de installatie van filters, ontkalker, waterverzachters en waterpompen. Rudi Martens werkt samen met verschillende groothandels, waardoor het assortiment zeer uitgebreid is. Wenst u geen nieuw toestel aan te kopen, maar moet uw sanitair hersteld worden? Ook dan kan u beroep doen op de vakman te Nevele.
 

Verwarming Nevele

Nieuwbouwproject of verbouwing op de agenda? Rudi Martens levert de beste service en kwaliteit in Nevele en omstreken inzake verwarming. Contacteer de vakman gerust voor advies en plaatsing van zonneboilers, centrale verwarming, verwarmingsketels, warmtepompen, zonnecollectoren en meer verwarmingstoepassingen.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/