Graweco

Foto’s

Info

Met meer dan 30 jaar ervaring, heeft Graweco uit Niel alle troeven in huis om als familiebedrijf en meewerkende patroon uw graniet- en marmerwerken perfect uit te voeren, volledig naar uw wensen. Met de kwalitatieve accenten van marmer en graniet van Graweco in Niel creëert u moeiteloos warmte, karakter en klasse in huis.
 

Natuursteen

Een hint van natuursteen geeft uw interieur een unieke look en leent zich voor oneindig veel toepassingen. Daarboven is natuursteen niet alleen mooi om naar te kijken maar is het ook extreem duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bij Graweco kan u terecht voor allerlei interieuroplossingen in marmer en graniet zoals een unieke trap of tafel, alsook decoratieve buitenafwerkingen.
Zo voorziet Graweco u graag van raamtabletten, sierschouwen, deurdorpels en deurkaders in natuursteen. Ook voor de afwerking van uw badkamer of uw vloer mag u rekenen op de specialist in natuursteen.
 

Keukenbladen

Graweco is gespecialiseerd in het plaatsen van keukenbladen. Keukenwerkbladen in natuursteen geven uw keuken een unieke luxueuze uitstraling. Bovendien zijn marmer of graniet erg geschikte materialen voor in de keuken, dankzij hun uiterst duurzaam kenmerk en het gemak waarmee u deze natuursteen kan schoon houden.
Een werkblad in marmer of graniet geeft uw keuken een prachtige, luxe uitstraling. Daarnaast zijn de meeste natuursteensoorten eenvoudig schoon te houden en uiterst duurzaam van karakter.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief