Café Belle-Vue

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 12:00 - ...
Dinsdag 23/04 10:00 - ...
Woensdag 24/04 12:00 - 18:00
Donderdag 18/04 18:00 - ...
Vrijdag 19/04 10:00 - ...
Zaterdag 20/04 13:00 - ...
Zondag 21/04 10:00 - ...

Foto’s

Info

Café Belle-Vue in Kessel bij de Ken is een erg populair café dat geliefd is omwille van de eerlijke bediening en leuke feestjes en evenementen. U kan hier overdag iets komen drinken en iets kleins eten. Bij café Belle-Vue kan u genieten van tal van thema-avonden, een frisse pint van Cristal en een stevig feestje.
 

Café in Kessel

Het geliefde café Belle-Vue is een eigentijds café in Kessel. Een ideaal ambiancecafé voor een lekkere pint en een gezellige babbel, zaakvoerder Ken zorgt voor de geslaagde bediening.
 

Ambiancecafé vol feestjes en evenementen

U kan altijd gewoon gezellig iets komen drinken in café Belle-Vue, maar het café is ook gekend om de leuke feestjes. In dit café maken ze er werk van om organisaties in een gezellige sfeer samen te brengen en te laten genieten in een uniek ambiancecafé waar alles mogelijk is. Nieuwe vriendschappen smeden en de stress van het dagelijkse leven laten verdwijnen doet u in dit café.

Door het verzorgen van leuke, hoogstaande en kwalitatieve feestjes, acties, promo's en evenementen is café De Belle-Vue erg populair. Iedere caféganger kan hier dag en nacht rekenen op een vlotte, ordelijke en eerlijke bediening en een leuke tijd.
Ook de belangrijkste voetbalwedstrijden worden hier op groot scherm weergegeven, ambiance verzekerd.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Café Belle-Vue als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden