Café Belle-Vue

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 31/05
Maandag 25/05 12:00 - ...
Dinsdag 26/05 10:00 - ...
Woensdag 27/05 12:00 - 18:00
Donderdag 28/05 18:00 - ...
Vrijdag 29/05 10:00 - ...
Zaterdag 30/05 13:00 - ...
Zondag 31/05 10:00 - ...

Foto’s

Info

Café Belle-Vue in Kessel bij de Ken is een erg populair café dat geliefd is omwille van de eerlijke bediening en leuke feestjes en evenementen. U kan hier overdag iets komen drinken en iets kleins eten. Bij café Belle-Vue kan u genieten van tal van thema-avonden, een frisse pint van Cristal en een stevig feestje.
 

Café in Kessel

Het geliefde café Belle-Vue is een eigentijds café in Kessel. Een ideaal ambiancecafé voor een lekkere pint en een gezellige babbel, zaakvoerder Ken zorgt voor de geslaagde bediening.
 

Ambiancecafé vol feestjes en evenementen

U kan altijd gewoon gezellig iets komen drinken in café Belle-Vue, maar het café is ook gekend om de leuke feestjes. In dit café maken ze er werk van om organisaties in een gezellige sfeer samen te brengen en te laten genieten in een uniek ambiancecafé waar alles mogelijk is. Nieuwe vriendschappen smeden en de stress van het dagelijkse leven laten verdwijnen doet u in dit café.

Door het verzorgen van leuke, hoogstaande en kwalitatieve feestjes, acties, promo's en evenementen is café De Belle-Vue erg populair. Iedere caféganger kan hier dag en nacht rekenen op een vlotte, ordelijke en eerlijke bediening en een leuke tijd.
Ook de belangrijkste voetbalwedstrijden worden hier op groot scherm weergegeven, ambiance verzekerd.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief