Electriciteitswerken Rymen

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/08 Na afspraakNa afspraak

Info

Voor alle elektriciteitswerken in zowel nieuwbouw als renovatie kan u rekenen op de expertise van Elektriciteitswerken Rymen te Nijlen.
 

Depannages en het vernieuwen van zekeringsborden

Een van de meest voor de hand liggende diensten waarvoor u beroep kan doen op Elektriciteitswerken Rymen is het verhelpen van depannages. Zij komen steeds zo snel mogelijk af bij elektriciteitsgerelateerde problemen en zoeken onmiddellijk de aard en de oorzaak van het probleem, waarna ze het niet alleen tijdelijk oplossen, maar ook een permanente oplossing proberen te vinden. Ook voor kleine of grote onderhoudswerken kan u een beroep doen op hun team elektriciens. Zij herstellen of vervangen met plezier uw oude elektriciteitscircuits en zekeringsborden waar nodig.
 

Parlofonie, videofonie en (LED-)verlichting

Verder kan u rekenen op de installatie (en herstelling) van heel wat elektrische parlofonie- en videofonie-installaties. Een concreet voorbeeld is een beveiligingscamera met geluid voor uw voordeur of poort, zodat u kunt horen en zien wie er voor uw deur staat al voor u ze heeft geopend. Hiernaast is ook licht een van de specialiteiten van Elektriciteitswerken Rymen. Hun elektriciens voorzien de installatie en het onderhoud van uw lichten binnen, uw tuinlichten of bijzondere lichtinstallaties. U krijgt altijd de keuze tussen klassieke lampen, de meer eceologische en economische spaarlampen of de nóg zuinigere ledverlichting.
 

Oplaadpunten, elektrische verwarming, bekabelingen …

Er zijn echter nog ontelbare andere diensten waarvoor u beroep kan doen op Elektriciteitswerken Rymen. Hun medewerkers komen met veel plezier langs voor de installlatie van een oplaadpunt voor uw elektrische wagen, netwerk- of andere bekabelingen, garagepoortopeners, elektrische verwarmingsinstallaties … U bedenkt het en zij doen het!
 
Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht op het nummer 03/481 96 78.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief