Kapsalon 't Haarhuys

Openingsuren

Maandag 06/07 09:00 - 18:00
Dinsdag 07/07 09:00 - 17:30
Woensdag 08/07 09:00 - 18:00
Donderdag 09/07 09:00 - 20:00
Vrijdag 10/07 09:00 - 18:00
Zaterdag 11/07 08:00 - 16:00
Zondag 05/07 Gesloten

Info

Kapsalon Dames, Heren en Kinderen


Zelfstandig kapster Bianca Michiels opende in Januari 2009 haar kapsalon t’Haarhuys in het centrum van Nijlen. Samen met haar team staat ze vol passie voor u klaar voor zowel Dames, Heren en Kinderen.
Ze zijn voortdurend bezig met bijscholing en aanleren van nieuwe snit- en kleurtechnieken waardoor ze u voorzien van een leuk en up to date kapsel.
Ook kiezen ze ervoor om te werken met de meest revolutionaire technieken voor krullen, haarverlengingen en kleurtechnieken.


“Curlsys” krullenkapper België

 t’Haarhuys is gekend ver buiten Nijlen omwille van de gepatenteerde “Curlsys-techniek” waardoor je krullen weer tot leven komen en vitaal zijn.
Deze respecteert de “Curf” in je haren zonder te pluizen.
Wat beloven ze je met de Curlsys techniek? Sterkere of net zachtere krullen en  verdubbelen het volume zonder slicen of uitdunnen.
De Curlsys techniek versterkt de veerkracht en vitaliteit waardoor uw haar minimaal 3cm korter lijkt. Kortom Natuurlijke en Soepel vallende krullen!


Organische en duurzame kleuringen

Deze kleuringen zijn voor personen die bewust kiezen voor duurzame en natuurlijke verzorging met respect voor mens en milieu! Ook personen met een zeer gevoelige hoofdhuid zijn zeer welkom in 'tHaarhuys.


Haarextensies

Droomt u ook van Langere haren, meer volume en prachtige kleurnuances dan bied ’t Haarhuys met “Great-Lenghts” talloze mogelijkheden aan, een droom van zeer veel vrouwen wordt nu in mum van tijd realiteit.
Dank zij Great Lenghts kan u makkelijk in enkele uren een lengte bekomen tot 60 cm. Zelfs 70 cm is mogelijk maar dit wel op aanvraag.


Respect

In t’Haarhuys behandelen ze steeds uw haar met het nodige respect en omdat ze het belangrijk vinden dat uw haar ook thuis nog goed zit geven ze u graag het juiste thuisverzorgingsadvies mee.
Voor natuurlijke creaties die mooi en modieus ogen bent u bij hen aan het juiste adres.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Healty hair!!!!

Heb jij ook zin in gezonde haren, en vooral een gezonde hoofdhuid? Spring dan zeker eens binnen, of boek online of telefonisch een afspraak bij 'tHaarhuys te Nijlen. Ons enthousiaste team staat 6/7 klaar om u met open armen te ontvangen.
Tot snel

Open bijlage

Natural products!!

Houd uw haren en hoofdhuid volledig in balans met onze organische producten van o'right en Jean Paul myne...onze 2 toppers!!! Kleuren en een gevoelige hoofdhuid? Ook dit kan @'tHaarhuys. Bel ons op 03/411.28 84 of boek online uw afspraak. Tot snel xxx

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Het was de eerste keer dat ik mi... 10 Review door: Katrien
zeer goede en vriendelijke diens... 9,3 Review door: Katrien
Steeds dik tevreden over Het Haa... 10 Review door: Katleen
Super service zelfs in deze coro... 10 Review door: Bianca
Super team, ik ga altijd blij bu... 10 Review door: Sandy
klantvriendelijk en steeds tip t... 10 Review door: Chris
Altijd vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Christel