Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Wie is ze?

Schoonheidsinstituut en nagelstudio Nadine, opgericht in 1990, is een oase van rust voor zowel mannen als vrouwen. Met haar uitgebreide ervaring kent Nadine de juiste aanpak en weet ze welke behandelingen het beste aansluiten bij haar klanten. Elk probleem wordt met een persoonlijke aanpak aangepakt. Nadine staat voor een juiste prijs/ kwaliteitsbehandeling en levert met haar professionele kennis jou de beste behandelingen.


De gezondheid van je huid op nummer 1

Nadine is professioneel opgeleid in haar vak waardoor ze met haar kennis jou beste behandelingen kan geven gebaseerd op jouw type huid. Heb je droge handen of wil je wel eens een voetenbehandeling krijgen? Dan kan je bij haar terecht voor een professionele manicure of pedicure.


Ontspanning en stressverlichting door een hot-stone massage

Naast het geven van een manicure, pedicure of ontharing is Nadine ook gespecialiseerd in het geven van een hot-stone massage. Een hot-stone massage is een type massagebehandeling waarbij verwarmde basaltstenen worden gebruikt om spierspanning te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en een diepe ontspanning te bevorderen. De gladde, platte stenen worden eerst in water
verwarmd tot een bepaalde temperatuur, meestal tussen 50 en 60 graden Celsius, voordat ze op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst.
Tijdens een hot-stone massage plaatst de therapeut de verwarmde stenen op bepaalde acupressuurpunten of probleemgebieden, zoals de rug, nek, schouders, handen, benen of voeten. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en helpt spanning en stress te verminderen. Hot-stone massages worden vaak geprezen om hun ontspannende en therapeutische voordelen. Ze kunnen helpen bij het verminderen van spierpijn, het verbeteren van de flexibiliteit, het stimuleren van het lymfestelsel en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.


Plaatsen van gelnagels

Nadine zorgt ervoor dat jij elke dag met mooie nagels kan rondlopen. Wil je ze graag verlengen, versterken of gewoon een langdurige manicure krijgen? Dan doet ze dat met alle plezier. De gelnagels kunnen enkele weken meegaan en zien er zeer natuurlijk uit.


Plaatsen van permanente make-up

Het doel hiervan is om langdurige resultaten te bereiken die het uiterlijk van make-up nabootsen. Hier zijn tal van voordelen aan gebonden. Het is al zeker tijdbesparend, voor mensen met een drukke levensstijl is dit zeer voordelig. Mensen die lijden aan haarverlies kunnen met behulp van permanente make-up overwegen om hun wenkbrauwen of wimpers te laten herstellen. Naarmate
hoe ouder je wordt kan het ook moeilijker worden om make-up aan te brengen vanwege rimpels of dergelijke, hierdoor kan permanente make-up zorgen voor een jongere look. Ben je dus opzoek naar een moeiteloze en langdurige schoonheidsoplossing? Ontdek dan de kunst van permanente make-up
en passeer even langs Nadine!


Bruid maquillage

Als je er stralen en fotogeniek wil uitzien op je trouwdag dan spring je best eens binnen bij Nadine. Ze is een getalenteerde en ervaren make-upartiest die gespecialiseerd is in het creëren van verbluffende looks voor bruiden. In een persoonlijke en ontspannen sfeer werkt Nadine nauw met u samen om de ideale make-upstijl te vinden die past bij uw jurk, thema en persoonlijkheid. Geniet van
een proefmake-upsessie waarin u verschillende stijlen en kleuren kunt uitproberen om ervoor te zorgen dat alles perfect is afgestemd op uw wensen voor de grote dag.


Mooi kleurtje krijgen door een airbrush/ spray tanning

Het is een methode om een zongebruinde teint te krijgen zonder blootstelling aan de zon of een zonnebank. Het is een veilig en populair alternatief voor traditioneel zonnen, omdat het het risico op huidbeschadiging door UV-straling vermindert. De speciale vloeistof reageert met de aminozuren in de bovenste huidlaag en produceert een tijdelijke bruine kleur. Let wel op dat het nog steeds noodzakelijk is om je lichaam te bescherming tegen het zonlicht en je in te smeren met zonnecrème.


Contacteer haar via onderstaande gegevens

Wil je graag eens een schoonheidsbehandeling laten doen of wil je gewoon wat meer informatie ontvangen? Aarzel dan zeker niet om Nadine te contacteren via haar e-mail of telefoonnummer! Ze zal jouw met een glimlach bijstaan en ervoor zorgen dat al jouwen noden vervult worden.

Reviews door klanten van Schoonheidsinstituut & Nagelstudio Nadine

8,5 Anna op 2024-01-28 om 20:25:17
Veel plezier in 2024!
9 Yves op 2023-12-30 om 18:08:23
Doe zo voort.
9,1 Sabrina op 2023-12-06 om 08:56:04
Steeds fijn om u daar te laten verwennen
9 Geertje op 2023-11-23 om 14:51:14
Doe zo voort.Bedankt voor de goede verzorging!
9,1 Ludo op 2023-11-16 om 17:39:31
Het is nog vroeg voor nu al prettige eindejaars wensen te brengen maar toch doe ik het.rn PRETTIGE FEESTDAGEN
10 Cambre op 2023-10-24 om 16:15:01
Super tevreden!!!
9,5 Jouw voornaam gerd op 2023-10-22 om 10:58:54
Zeer tevreden over!

Ligging en routebeschrijving