Siertuinen Wouter De Backer bv

Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/11 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Siertuinen Wouter De Backer uit Nijlen maakt van uw tuin een groen paradijs. Bedrijf of particulier? Voor iedere tuin is er een oplossing op maat.
 
Volledig dienstenpakket voor uw tuin.
Vanuit hun ruime kennis en jarenlange ervaring verzorgen de werknemers graag uw tuin van aanleg tot volledige projecten. Siertuinen De Backer staat in voor een zorgeloos onderhoud van uw eigen tuin of het domein rondom uw bedrijf.
U kan hier terecht voor alles van tuinaanleg tot het aanleggen van opritten, terrassen en tuinpaden.
Om u voldoende privacy te geven terwijl u in uw droomtuin vertoeft, verzorgt het bedrijf ook de plaatsing van afsluitingen en poorten.
Ongewenste bomen in uw tuin die u moeilijk zelf kan omhakken? Siertuinen De Backer is de geschikte partner voor het veilig vellen van gevaarlijke bomen.
 
Hebt u het gevoel dat het gras altijd groener is aan de overkant? Breng hier nu verandering in door uw tuinwensen te bespreken.
Bel naar 03/481 65 21, of stuur een e-mail naar swdb@telenet.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/