De Vuyst Dany bv

Info

De Vuyst Dany: jouw chapespecialist !

De Vuyst Dany verzorgt sedert 1996 al uw chapewerken, vloerisolatie, badkamerrenovatie of zelfs je totale badkamerinrichting. Je kan er dus van uit gaan dat zij je de beste service kunnen bieden.
 

Chape

Afhankelijk van je ondergrond en het doel van je vloer heb je de keuze uit verschillende soorten chapes. Welke is nu het beste geschikt voor je vloer, laat dat maar over aan Dany. Hij zal je persoonlijk begeleiden naar de beste keuze voor jouw woning.  Ze leveren chape, chape pompen tot 80m ver.
 

Vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt voor heel wat comfort en het is een mooie energiebesparing. Om jarenlang te kunnen genieten van een nieuwe vloer is een correcte opbouw en materiaalkeuze heel belangrijk. Ook daarbij is er één iemand die er werkelijk alles over weet, Dany De Vuyst. Dany kan je perfect raad geven in vloerisolatiemogelijkheden.
 

Badkamerrenovatie/inrichting

Ben je van plan om je badkamer te moderniseren? Bij gebrek aan kennis en overzicht zorgt zo een verbouwing vaak voor uitstel. Bij De Vuyst Dany nemen ze deze taak met veel enthousiasme van harte. Steeds wordt er gewerkt op maat van jouw persoonlijke stijl en wensen. 

Voor al je chapewerken, renovaties en inrichtingen regio Ninove en omstreken, moet je bij De Vuyst Dany zijn. Je kan ze contacteren via hun email of telefonisch.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/