Week tussen Kerst en Nieuwjaar

Openingsuren

Maandag 04/03 11:30 - ...
Dinsdag 05/03 11:30 - ...
Woensdag 06/03 11:30 - ...
Donderdag 07/03 11:30 - ...
Vrijdag 08/03 11:30 - ...
Zaterdag 02/03 17:00 - ...
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Brasserie In Den Doorn zorgt voor een culinaire belevenis

Wij zijn Philip en Joris en brengen al meer dan 25 jaar door in de horeca. In 2008 hebben we ons hart en ziel gelegd in een nieuw avontuur, namelijk Brasserie In Den Doorn. Ons aspergemenu is gekend in Ninove en omstreken.
 

Aperitief

Start je smaakvolle avontuur met een aperitief. Een heerlijk glaasje met een hapje is de perfecte beginner honger te krijgen naar meer. Bij het amuse kan je kiezen uit koude hapjes of warme. Vanaf 2 personen is er ook een heerlijk tapas bordje te verkrijgen.
 

Voorgerechten

Bij een menu is het natuurlijk de gewoonte om te beginnen met het voorgerecht. Zo ook bij ons restaurant. We bieden tal van artisanale kaaskroketten en garnaalkroketten, scampi's, een klassieke tomaat garnaal en een verse dagsoep aan.
 

Maaltijdsalades

Hou je van lichte gerechten zoals een maaltijdsalade, dan heb je een mooie keuze uit het menu van onze brasserie in Ninove. We zorgen steeds voor salades op Vlaamse wijze met een extra touch. 
 

Vleesgerechten

De vleesliefhebbers kunnen bij ons hun hartje ophalen. Loopt het water je in de mond wanneer je al denkt aan een steak, entrecote of varkenshaasje, dan heb je deze nog niet geproefd op de manier zoals wij het vlees aanpakken. Elk gerecht met vlees kan worden geserveerd met een saus naar keuze. Het rundvlees is afkomstig van het Belgisch Wit-blauw rund. Het beste van het beste is nog niet genoeg om onze klanten in de watten te leggen. 
 

Visgerechten

Wij houden uiteraard ook rekening met de liefhebbers van vis en schaaldieren. Het kabeljauwhaasje, de scampi's, in hoeveboter gebakken zeetong,... Ze komen allemaal rechtstreeks uit de zee, op je bord bij Brasserie In Den Doorn. 
 

Croques en pasta's

Een croque of pasta is ideaal als lunch of voor de kleine honger. Wij bieden je een ruime keuze uit croques zoals bijvoorbeeld een croque-monsieur of croque Hawaï, maar ook bij de pasta's zul jij je bord willen mee opeten. De spaghetti, lasagne of pasta met gerookte zalm wordt klaargemaakt met de beste ingrediënten die je zullen meenemen op een culinaire reis. 
 

Kindergerechten

Brasserie In Den Doorn heeft de kinderen niet uit het oog verloren. De allerkleinsten kunnen tijdens een gezellig diner smullen van kindergerechten zoals fishsticks, kipfilet met appelmoes en nog veel meer. Alle gerechten voor kinderen zijn te verkrijgen tot 12 jaar. 
 

Pannenkoeken, roomijs

Geniet van de heerlijke desserts op het einde van je menu of probeer ze in de tearoom. Neem lekker een rustpauze en geniet van de vers gemaakte pannenkoeken, chocolademousse of van een heerlijke coupe aardbeien of Dame blanche. De kinderijsjes zijn ook erg populair in onze brasserie.
 

Take away

Is het niet mogelijk om ter plaatse bij ons te genieten van een avondje uit, maar sta je te watertanden van al dat lekkers, niet getreurd, Wij denken aan alles en hebben een afhaalservice voorzien. Via https://indendoorn.be/take-away/ kan jij makkelijk je keuze en het gewenste uur doorgeven. 
 

Brasserie

Kan jij ook niet wachten om te proeven van de heerlijke gerechten bij Brasserie In Den Doorn, reserveer dan makkelijk online je tafel via volgende link: https://indendoorn.be/reservations/

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Brasserie In Den Doorn een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond