Wij zijn ieder jaar gesloten tijdens de carnavals- en allerheiligenvakantie.

Hoeve-ijs 't Heuninghof

Foto’s

Info

't Heuninghof is een ambachtelijke ijsmakerij in de Honingstraat in Olen. Je kan er tijdens de openingsuren langsgaan voor een heerlijk hoeve-ijsje of een lekkere doos schepijs om mee te nemen. Bij gelegenheden kan je tevens een beroep doen op de creatieve vaardigheden van deze ervaren ijsmaker om een gepersonaliseerde, feestelijke ijstaart te maken. Zij maakt ook frisco's in verschillende smaken

Verder bieden zij een heleboel streekproducten aan van uit de ruime regio, die barsten van smaak en zeker de moeite zijn om te ontdekken! 

 

Wat biedt 't Heuninghof aan? 

Sinds 1996 kan je bij 't Heuninghof terecht voor het lekkerste hoeve-ijs! Er staan steeds 12 verschillende smaken voor je klaar, waarvan 7 standaard en 5 wisselende smaken (steeds een verrassing). Ook lactosevrij - en suikervrij schepijs, ijstaarten op bestelling (+/- 4 dagen op voorhand), communietaarten en ijslammetjes, trouwtaarten, fototaarten, ijspralines, frisco's, kerststronken, etc. kan je ervoor terecht.

De specialiteit van 't Heuninghof is het maken van kinder-ijstaarten. Sinds 2012 kan je er ook gaan genieten van heerlijke rijstpap en yoghurt. 
 

Hoeve- en streekproducten

Vanaf heden hebben zij ook verschillende hoeve- en streekproducten te koop: o.a. advokaat, Bier uit Olen, wijn uit Herselt, Honing vanuit eigen weilanden, kaas uit Booischot, geitenkaas uit Lichtaart, lekkers van de Blauwe bessen, saffrocaat uit Morkhoven, ook lekkere losse thee uit Aarschot en heerlijke jam uit Aarschot etc. Deze producten kunnen ook verpakt worden als cadeaumand of in een Pure Kempenkorf, een ideaal geschenk! 
 

Bakfiets of schepvriezer van 't Heuninghof

Naast de verkoop van diverse ijsproducten kan je ook terecht voor het huren van een bakfiets en/of een schepvriezer . De bakfiets of triporteur kan je dagelijks huren, met accessoires zoals het ijs, een ijsschepper, horentjes, koekjes, potjes, saus, etc. De schepvriezer is eveneens te huur per dag. Al het ijs wordt koel gehouden in houten bakken met koelelementen. Op die manier heb je geen elektriciteit nodig wat dus erg voordelig is. Voor meer informatie en prijslijsten kijk je best even op de website. 
 

Ijs van 't Heuninghof vind je overal.

Ons ijs is niet alleen te koop in Olen, maar in verschillende gemeentes. Zo kan je het ijs van 't Heuninghof ook terugvinden in Langdorp (Hof Van Vlaanderen), Kessel (De Putting), Herentals (Gloria koffie),  Voortkapel (Engelenhuisje), Aarschot (Anders dan Anders), Grobbendonk (Aquarein)
Kom het zeker eens proeven. 
 
Vergeet niet om tijdig jouw feesttaart te bestellen!

Reviews door klanten van Hoeve-ijs 't Heuninghof

9,5 Chris op 2023-12-30 om 09:32:01
Doe zo verder. Eerlijke producten tegen een eerlijke prijs. Korte keten is zeer belangrijk. Deze Olense handelaar verdient alle eer.
10 Jurgen op 2023-10-29 om 19:21:09
Vriendelijke uitbaatster en goede service
10 Annemie op 2023-10-04 om 16:41:34
De vriendelijkste handelaar van Olen, altijd met de glimlach
10 Maria op 2023-09-14 om 09:51:49
Eventueel de mogelijkheid om lactosevrij ijs te kopen.
7,8 Kurt op 2022-12-24 om 10:42:09
Doe zo verder jullie zijn goed bezig en prettige feestdagen toe gewenst
9,5 Danielle op 2022-12-23 om 16:47:32
Gewoon verder doen zoals je bezig bent ?
9,9 Annita op 2022-12-23 om 12:01:11
Prettige feestdagen

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Hoeve-ijs 't Heuninghof

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hoeve-ijs 't Heuninghof een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond