Hoeve-ijs 't Heuninghof

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/08 16:00 - 19:30
Woensdag 19/08 16:00 - 19:30
Donderdag 20/08 16:00 - 19:30
Vrijdag 21/08 12:00 - 19:30
Zaterdag 15/08 11:00 - 13:00
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Info

't Heuninghof is een ambachtelijke ijsmakerij in de Honingstraat in Olen. Je kan er tijdens de openingsuren langsgaan voor een heerlijk hoeve-ijsje of een lekkere doos schepijs om mee te nemen. Bij gelegenheden kan je tevens een beroep doen op de creatieve vaardigheden van deze ervaren ijsmakers om een gepersonaliseerde, feestelijke ijstaart te maken. 

Verder bieden zij een heleboel streekproducten aan van uit de ruime regio die barsten van smaak en zeker de moeite zijn om te ontdekken!

 

Wat bieden wij aan? 

Sinds 1996 kan u bij 't Heuninghof terecht voor het lekkerste hoeve-ijs! Er staan steeds 12 verschillende smaken voor u klaar, waarvan 7 standaard en 5 wisselende smaken (steeds een verrassing). Ook lactosevrij - en suikervrij schepijs, ijstaarten op bestelling (+/- 4 dagen op voorhand), communietaarten en ijslammetjes, trouwtaarten, fototaarten, ijspralines, frisco's, kerststronken, etc. kan u bij ons terugvinden.

Onze specialiteit is het maken van kinder-ijstaarten. Wanneer je langskomt voor een doos diepvriesijs, mag je ook buiten de uren komen. Sinds 2012 kan je bij ons komen genieten van heerlijke rijstpap en yoghurt. 
 

Hoeve- en streekproducten

Vanaf heden hebben we ook verschillende hoeve- en streekproducten te koop: o.a. advokaat, Bier uit Olen , wijn uit Herselt, Honing vanuit onze eigen weilanden, kaas uit Booischot, geitenkaas uit Lichtaart, lekkers van de Blauwe bessen, saffrocaat uit Morkhoven, ook lekkere losse thee uit Aarschot en heerlijke jam uit Aarschot etc. Deze producten kunnen ook verpakt worden als cadeaumand, of in een Pure Kempenkorf, een ideaal geschenk! 
 

Extra diensten

Naast de verkoop van diverse ijsproducten kan u bij ons ook terecht voor het huren van een bakfiets en/of een schepvriezer . De bakfiets of triporteur kan u dagelijks huren en wordt geleverd met alle nodige attributen, zoals het ijs, een ijsschepper, horentjes, koekjes, potjes, saus, etc. De schepvriezer is eveneens te huur per dag en wordt ook met de gewenste spullen geleverd. Al ons ijs wordt koel gehouden in houten bakken met koelelementen, op die manier heb je geen elektriciteit nodig wat dus erg voordelig is. Voor meer informatie en prijslijsten kijkt u best even op de website. 
 

Andere locaties 

Ons ijs is niet alleen te koop in Olen, maar in verschillende gemeentes. Zo kan u ons ijs ook terugvinden in Langdorp (Hof Van Vlaanderen), Kessel (De Putting), Antwerpen (Ijs Montebello), Herentals (Gloria koffie)
Kom het zeker eens proeven. 
 
Vergeet niet om tijdig uw feesttaart te bestellen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Al jarenlang klant bij het Heuni... 10 Review door: René
Chantal is een top vrouw, niets... 9,9 Review door: May
Jullie doen het prima met ijs ve... 9,5 Review door: Lydia
pretige feestdagen... 10 Review door: Hilde
Lekker ijs, altijd vriendelijk d... 10 Review door: Heidi
Lekker ijs... 9 Review door: Christiane