Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Pasen op 12/04
Maandag 13/04 Na afspraak
Dinsdag 14/04 Na afspraak
Woensdag 15/04 Na afspraak
Donderdag 16/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Gesloten

Foto’s

Info


Wilt u uw haren in de veilige handen geven van een ervaren kapper? Spring dan eens binnen bij Kapsalon Annick, gelegen in Oostende. Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht voor een ontspannende kappersbeurt met kwalitatieve haarproducten van Affinage, L’oreal (Matrix) en Carin. 

 

Kapsalon Oostende

Bent u op zoek naar een nieuwe frisse look of een kapsel dat écht bij uw persoonlijkheid en stijl past?
Annick Deprince zorgt ervoor dat uw haren terug stralen dankzij een gloednieuwe coupe.
Om u deze trendy coupe te bezorgen werkt de kapper in Oostende enkel met kwaliteitsmerken zoals Affinage, L’Oreal (Matrix) en Carin die uw haren extra verzorging bieden.
Het kapsalon voorziet u zowel van een nieuwe snit, als een professioneel aangebrachte nieuwe haarkleur. U kan opteren voor een volledige kleuring van de haren, of voor het aanbrengen van mechen. Met een prima brushing zorgt Kapsalon Annick ervoor dat u straalt als een ster.

 

Voor het hele gezin

In dit kapsalon voor alle leeftijden verwent de kapper zowel mannen als vrouwen met een snit op maat, of een andere haarservice. Ook uw kinderen zijn meer dan welkom bij Kapsalon Annick voor een ontspannende kappersbehandeling met een hip, trendy kapsel als resultaat.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief