Openingsuren

Maandag 06/02 09:00 - ...
Dinsdag 07/02 09:00 - ...
Woensdag 01/02 09:00 - ...
Donderdag 02/02 09:00 - ...
Vrijdag 03/02 09:00 - ...
Zaterdag 04/02 09:00 - ...
Zondag 05/02 09:00 - ...

Info

Cofre fotografie, 📷 met impact!

Cofre fotografie uit Oostende staat steeds voor u klaar. Freek Couvreur heeft tonnen ervaring en biedt u een ruim aanbod aan fotografie aan. Met veel passie en gevoel legt hij de mooiste momenten voor u vast. Persoonlijke service en kwaliteit zijn Freek zijn paradepaartjes. Pas als u tevreden bent, is Freek dat ook. U kan bij hem terecht voor een fotoshoot met het gezin, vrienden of collega's, een huwelijksreportage, communie, doopsel, een bedrijfsevent, zaak in de kijker, food- en interieurfotografie, festivals en events, baby- en dierenshoots. Niks is teveel gevraagd. 
 

Familiefoto’s en portretfotografie

Fotoshoots in de studio of op locatie zijn voor Cofre fotografie een fluitje van een cent. Laat uw portretten, van uzelf of uw gezin, professioneel vastleggen. De stijl van de portretten varieert en wordt aangepast aan de hand van uw voorkeuren: eerder serieus, kunstzinnig of juist speels. Portretfotografie kan zomaar, maar is ook ideaal voor speciale gelegenheden, zoals een communie.  
 

Huwelijksreportage

Fotoshoots kunnen zomaar plaatsvinden, gewoon om een persoon of gezin leuk vast te leggen, maar voor de meest bijzondere momenten in uw leven biedt Freek van Cofre fotografie bijzondere dienstenpakketten aan! Herbeleef het geluk van uw trouwdag tot wel jaren later met professioneel vastgelegde momenten.
 

Babyfotografie

Kleine kinderen worden groot, en dat gebeurt sneller dan u verwacht. Leg daarom unieke momenten met uw kind in diens vroegste levensjaren vast en denk er jaren later aan terug, terwijl uw kleine spruit klaar is om het nest te verlaten en nieuwe avonturen te beleven.  
 

Festival- en eventfotografie

Organiseert u een festival of feest? Neem dan zeker contact op met Cofre fotografie voor het vastleggen van het publiek, optredens en de algemene sfeer. Er is immers geen betere manier om mensen te laten napraten over uw succesvolle evenement dan aan de hand van leuke sfeerbeelden. Dit is verder ook de ideale manier om gasten te overtuigen naar de volgende editie terug te keren.
 

Interieurfotografie

Wilt u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengen voor verhuur of verkoop? Ook dit voorziet Cofre fotografie. Hun foto’s brengen de schoonheid van uw interieur helemaal in beeld!
 

Bedrijfsreportage

Voor productfotografie, fotografie voor internetmarketing en meer zit u hier eveneens bij het juiste adres. Adverteer uw zaak positief op uw website of op sociale media met een professionele bedrijfsreportage.
 

Food, dierenshoots,...

Er zijn echter nog heel wat andere mogelijkheden. Cofre fotografie heeft ervaring met onder meer voedselfotografie, ideaal voor het adverteren van uw restaurant; dierenshoots en nog zoveel meer. Heeft u een fotograaf nodig voor een klus die hier niet vermeld is? Neem dan contact op met Freek en hij overloopt met u de mogelijkheden. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Cofre Fotografie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cofre Fotografie een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Vriendelijk Genoten met mijn ge... 10 Review door: Pascal
Niets op aan te merken, integend... 10 Review door: Heidi
Het was een vriendelijke man. He... 9,8 Review door: Cayden
Vriendelijk... 9,2 Review door: Pascale
Goed bezig... 8,2 Review door: Finn
Alles was in orde.... 8,3 Review door: Sacha