Openingsuren

Maandag 16/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 17/05 13:00 - 17:3018:00 - 19:00
Woensdag 18/05 13:00 - 17:3018:00 - 19:00
Donderdag 19/05 13:00 - 17:3018:00 - 19:00
Vrijdag 20/05 13:00 - 18:00... - ...
Zaterdag 21/05 10:00 - 12:0013:00 - 15:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Met meer dan 20 jaar ervaring in de brommer- en scootersector staat Goethals Scooters graag voor u klaar om u bij te staan bij de aankoop van uw nieuwe gemotoriseerde tweewieler. Met een grote keuze aan motor- en bromfietsen tot 400cc - zowel nieuwe als tweedehands modellen - vind u er ongetwijfeld wat u zoekt! U kan er in het atelier uw huidige scooter ook laten herstellen of upgraden met nieuwe accessoires.
 

Waarom kiezen voor Goethals Scooters? 

  • Er zijn heel het jaar door scooters te koop vanaf 1449 euro. Zo kan iedereen die wilt zich een kwalitatief sterke scooter veroorloven voor een scherpe prijs.
  • Als een nieuwe scooter voor u geen noodzaak is, zijn er ook steeds goed onderhouden occasies van verschillende merken op stock.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van scooters en bromfietsen.
  • Uitstekende service na verkoop!

Onderhoud van scooters en bromfietsen 

Net als bij een auto heeft een scooter of bromfiets geregeld een onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Bij Goethals kan u dan ook op uw twee oren slapen als u uw brommer of moto binnenbrengt voor onderhoud. Met een eigen testbank kan hier overigens getest worden of het gewenste resultaat behaald werd.

Zij herstellen alle merken, dus u kunt er met iedere scooter of motorfiets terecht.
 

Accessoires en onderdelen 

Net zo belangrijk als de scooter zelf zijn de verschillende accessoires en onderdelen die ervoor beschikbaar zijn. Zo vind je bij Goethals een ruime keuze aan helmen (al vanaf € 45), handschoenen, handvaten, sloten, opzetmateriaal en andere toebehoren.

Als u een nieuwe uitlaat zoekt - origineel of speciale uitvoering - bent u bij deze handelaar aan het juiste adres. U kunt er ook een ruime keuze aan winterbanden terugvinden om ijzel, sneeuw en regen geen kans te geven om u onderuit te halen. 

Er is een ruim assortiment aan vervangstukken en vervangonderdelen beschikbaar, dus wat het probleem ook mag zijn - Goethals Scooters lost het voor u op!
 

Merken 

Heeft u graag een ruim assortiment verschillende modellen van verschillende merken om uit te kiezen, of zweert u trouw aan 1 specifiek merk van motor of scooter? In beide gevallen wordt u bij Goethals op uw wenken bediend! Zij verdelen een hele resem aan bekende merken, zoals Peugeot, Sym, Kymco, Neco, GTS, BTC, Turbho, Generic, Sky team, Jingcheng, Sachs, TGB, Yamaha, MBK, LML, Vespa, Piaggio, AGM, Benelli, Honda, Lintex, en nog vele anderen! Zij zijn tevens officiële dealer van Peugeot , SYM en KYMCO.

Vanaf heden verdelen zij ook BTC en GTS scooters als enige in Oostende!
Er zijn reeds scooters te verkrijgen vanaf € 949!

Op het gebied van uitlaten zijn er ook tal van merken vertegenwoordigd in deze zaak: Technigas, Polini, Gianelli, Parmakit, Carenzi, Yasuni, QTRE, ,.. en vele anderen! Zij hebben ook veel opzetonderdelen op stock: BCD, Malossi, DR, Top Racing, Stage 6, Koso, Hebo, TNT, Metrakit, Bidalo, Yasuni, Polini...  kortom: teveel om alles op te noemen! 

Breng snel een bezoekje aan het atelier of de showroom en laat je vakkundig begeleiden bij je aankoop of herstelling! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Goethals Scooters

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Goethals Scooters een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Alles was in orde.... 8,2 Review door: Lars
Top service!... 8,1 Review door: Febe
altijd snelle service... 8 Review door: Steven
uitstekende service, vakmanschap... 10 Review door: Manuel
vlotte service... 10 Review door: Redgy
Bereikbaarheid ' s morgens per... 9 Review door: Franky
uitstekende service, volledige u... 10 Review door: Manuel