Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 07/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 08/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 10/12 08:30 - 12:0013:00 - 16:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen geeft u een compleet nieuwe look

Bij kapsalon Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen kunt u terecht voor een nieuwe look , feestkapsels , gelnagels ,  epilatie van het gelaat en make-up  .Uw kapsel en nagels zijn bij hen in goede handen! U kan er tevens ook langsgaan om magneettherapie te volgen, een nieuw soort therapie dat uw algemene gezondheid en gemoedstoestand kan verbeteren , ook op spiritueel gebied kan U verder geholpen worden .
 

Kapsel, bruidskapsel, opsteekkapsel

Bij Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen krijgt u de beste verzorging van uw kapsel. Zij staan graag voor u klaar om u te voorzien van een nieuwe snit, een vernieuwde look of om uw haar een revitaliserende verzorging te geven. U kan een beroep doen op hun diensten voor het stylen/knippen van uw huidige kapsel, bruidskapsel of een nieuw trendy kapsel. De specialiteit van dit salon zijn opsteekkapsels, dus als u een speciale gelegenheid, feestje of evenement gepland hebt, doet u er goed aan om even een tussenstop in deze zaak te maken.
 

Epilatie van gelaat, make-up

Ook voor epilatie van uw gelaat en make -up kunt u terecht Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen. Het belangrijkste voor Sandra is dat mensen zich thuis voelen bij hun bezoek  , een aangename babbel hoort er hier ook bij , ook spirituele zielen voelen zich hier thuis omdat er open over spiritualiteit kan worden gesproken.
 

Nagelverzorging, gelnagels

Sandra is eveneens gespecialiseerd in nagelverzorging en gelnagels. Met de grootste zorg gaat zij aan de slag om je nagels te bewerken en verstevigen, zodat de uiteinden van je vingers omgetoverd worden tot echte kunstwerkjes. Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen is the place to be.
 

Energetix magnet therapy

Het gebruik van de werking van magnetische krachtvelden op het lichaam ten behoeve van de gezondheid is al heel oud. Het kreeg een Nobelprijs voor zijn onderzoek dat duidelijk maakt dat het Succes van de magneettherapie heeft te maken met het simpele feit dat Ons bloed ijzer bevat en zich dus eenvoudig energetisch laat opladen. Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter en een vlugger herstel en pijnverlichting wordt ervaren. Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen heeft zich volledig verdiept in deze therapie en kan je een volledige behandeling geven.
 

Spiritualiteit

Miljoenen mensen gebruiken en ervaren de positieve effectenbank magnetische Energie om hun gezondheid en gevoel te verbeteren zoals: Hoofdpijn, slaapproblemen, alternatieve geneeskunde, pijnverlichting.... Dit is niet enkel therapie voor mensen, ook dieren kunnen baat hebben bij de helende werking van magneten. Ga langs bij Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen en ontdekt samen met Sandra je spirituele kant.
 

Magneetsieraad, accessoires

De klanten van Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen die reeds een magneetsieraad en/of accessoires hebben zijn zeer enthousiast. Ze komen steeds terug met mooie resultaten en om ons te vertellen over de positieve werking ervan. Ga zeker eens langs voor een balanstest.
 

Kaartleggen

Hebt U vragen over spiritualiteit en of consulten kaartleggen dan kan u steeds terecht bij Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen. Hebt u nog vragen of wordt u graag verder geholpen? Neem dan gerust contact op met Sandra van Sandra's Hairline - Cs magneetjuwelen! 

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

zalige feestdagen toegewenst en... 8,9 Review door: Carine
Heel bekwaam en heel vriendelijk... 10 Review door: Marie-José
Goed bezig Sandra. 🙏... 10 Review door: Cuido
Happy New Year!... 10 Review door: Imme
Prettige eindejaarsfeesten, Graz... 10 Review door: Graziella
Heel vriendelijk en altijd een g... 10 Review door: Marie-José