Openingsuren

Maandag 31/01 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Dinsdag 01/02 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Woensdag 02/02 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 27/01 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 28/01 08:30 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Welkom bij Naecon in Bredene

Naecon, gelegen aan de Brugsesteenweg, is uw eerste halte als onafhankelijk service bedrijf en het aankopen van een kwalitatieve Duitse tweedehandswagen. Met hun ruim assortiment aan merken en modellen staan zij garant voor de kwaliteit en service die u van een Duitse auto verwacht. Als lid van het Bosch Car Service-netwerk kunt u er overigens terecht voor alle herstellingen, diagnose, banden, airco en onderhoudswerken aan wagens en lichte vracht van alle merken, ook hybride en electrisch. Naecon is eveneens erkend servicepunt voor IVECO.
 

Depannage- en takeldienst

Pech onderweg? Deze firma doet ook dienst als depannage- en takeldienst en helpt u graag verder met uw defecte voertuig! Bij een ongeval of autopanne kunt u steeds beroep doen op de diensten van Naecon. Zij zorgen ervoor dat uw wagen veilig en snel wordt weggetakeld. Geef hen een seintje en zij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Naecon doet alles voor uw auto. 
 

Tweedehandswagens

Door hun gekende degelijkheid en uitstekende motoriek besliste het bedrijf om enkel Duitse tweedehandsvoertuigen aan te bieden aan hun klanten. Denk maar aan de gekende autofabrikanten Mercedes,Audi, VW of BMW, om er maar enkelen te noemen. Deze namen stralen kwaliteit en klasse uit, eigenschappen die Naecon hoog in het vaandel draagt.
 

Service en herstellingen alle merken

Hun trouwe klanten weten het al en hun nieuwe klanten zullen het gauw ontdekken: de service die Naecon aanbiedt is uitstekend! Met hun jaren ervaring in de sector en hun 4 diagnosecomputers voor alle merken weten ze ieder probleem snel op te sporen en een halt toe te roepen. Klanten kunnen tijdens het wachten op de herstelling of het onderhoud van hun voertuig een lekker kopje koffie of thee nuttigen in de wachtruimte, die zicht biedt op de werkplaats. Alle herstellingen en onderhoud worden in eigen huis uitgevoerd, dus hoeft u niet lang te wachten om uw wagen terug ter beschikking te hebben. Naecon is bij uitstek, en vooreerst, een merkonafhankelijk servicebedrijf. U kunt er dus met ieder merk of type auto langsgaan!
 

Waarom Bosch Car Service?

Bij Bosch Car Service bent u geen nummer. We kunnen ons ook geen middelmatige service permiteren want u kent ons bij naam en toenaam. We zijn immers die garage bij u in de buurt. Wij doen er dan ook alles aan om u de best mogelijke service te bieden, met kwaliteitsproducten te werken en oplossingen op uw maat te bieden. Daar engageren we ons toe. We bewijzen dag na dag uw vertrouwen waard te zijn.
 

Jonge tweedehands markt.

Bij Naecon werken we liever in de andere richting: We luisteren eerst naar uw verhaal en zoeken dan een auto of transporter die voor u past: Het juiste merk, de juiste motor, maar ook: uitrusting, kleur, leeftijd, kilometerstand en, zeer belangrijk, het juiste budget.

De Duitse markt biedt een zeer uitgebreid aanbod hoogkwalitatieve jonge tweedehandswagens (de “Jahreswagens”), demowagens en bestelwagens. Als referentiemarkt voor Europa wordt het aanbod door de constructeurs zelf op peil gehouden.
 

Onafhankelijk specialist Mercedes-Benz, Audi, BMWen Volkswagen.

 

kent de techniek van deze merken voor ons geen geheimen. Nu zijn deze merken uitgerust met het nieuwste wat in autoland te vinden is, zodat we zonder pretentie kunnen zeggen dat service aan alle merken binnen onze mogelijkheden ligt. Daartoe staan, onder andere, niet minder dan vier diagnosecomputers ter beschikking zodat alle merken gediagnosticeerd kunnen worden. Ook voor service aan transporters hebben wij de nodige uitrusting en gereedschap.

Airco installaties worden onderhouden met het modernste volautomatische toestel van Hella. Hiertoe werd de verplichte opleiding gevolgd zodat we steeds uw hoofd koel kunnen houden. Service -en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de constructeurs, maar zonder show of nonsens. En als wij 45 minuten aan uw auto of transporter hebben gewerkt, staan diezelfde 45 minuten op uw factuur. Tegen een zeer gunstig tarief. Wij houden de kosten binnen de perken.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Naecon

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Altijd behulpzaam. Correct in al... 10 Review door: Johan
Zeer vriendelijke en wat is heel... 10 Review door: Dariusz
Zeeer goed mijn Iveco ,het probl... 9,7 Review door: Paul
Super vriendelijk, heel goede se... 10 Review door: Stefaan
top... 8,9 Review door: Ronny
Beste wensen voor 2021 !... 9 Review door: Martine