Openingsuren

Maandag 25/10 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Dinsdag 19/10 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Woensdag 20/10 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 21/10 08:30 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 22/10 08:30 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 23/10 Na afspraak
Zondag 24/10 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij Naecon in Bredene

Naecon uit Bredene, gelegen aan de Brugsesteenweg, is uw eerste halte als het aankomt op het aankopen van een kwalitatieve Duitse tweedehandswagen. Met hun ruim assortiment aan merken en modellen staan zij garant voor de kwaliteit en service die u van een Duitse auto verwacht. Als lid van het Bosch Car Service-netwerk kunt u er overigens terecht voor alle herstellingen, diagnose en onderhoudswerken aan wagens van alle merken. Pech onderweg? Deze firma doet ook dienst als depannage- en takeldienst en helpt u graag verder met uw defecte voertuig!
 

Tweedehandswagens

Bij Naecon is er steeds een grote stock aan kwalitatieve tweedehandswagens beschikbaar. Door hun gekende degelijkheid en uitstekende motoriek besliste het bedrijf om enkel Duitse tweedehandsvoertuigen aan te bieden aan hun klanten. Denk maar aan de gekende autofabrikanten Audi, Mercedes of BMW, om er maar enkelen te noemen. Deze namen stralen kwaliteit en klasse uit, eigenschappen die Naecon hoog in het vaandel draagt.

Er zijn steeds diverse modellen aanwezig, maar er kan ook specifiek naar eigen wens en uitvoering een wagen uitgezocht worden voor de klant.

 

Service en herstellingen alle merken

Hun trouwe klanten weten het al en hun nieuwe klanten zullen het gauw ontdekken: de service die Naecon aanbiedt is uitstekend! Met hun jaren ervaring in de sector en hun 4 diagnosecomputers voor alle merken weten ze ieder probleem snel op te sporen en een halt toe te roepen.
Klanten kunnen tijdens het wachten op de herstelling of het onderhoud van hun voertuig een lekker kopje koffie of thee nuttigen in de wachtruimte, die zicht biedt op werkplaats. Alle herstellingen en onderhoud wordt in eigen huis uitgevoerd, dus hoeft u niet lang te wachten om uw wagen terug ter beschikking te hebben. Naecon is bij uitstek, en vooreerst, een merkonafhankelijk servicebedrijf. U kunt er dus met ieder merk of type auto langsgaan!

 

Eigen depannage en takeldienst

Bij een ongeval of autopanne kunt u een beroep doen op de diensten van Naecon om uw wagen veilig en snel te komen takelen. Geef bij pech een seintje en Naecon staat zo snel mogelijk ter plaatse!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Staal en aluminium

Staal en aluminium worden weer motor.

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Zeer vriendelijke en wat is heel... 10 Review door: Dariusz
Zeeer goed mijn Iveco ,het probl... 9,7 Review door: Paul
Super vriendelijk, heel goede se... 10 Review door: Stefaan
top... 8,9 Review door: Ronny
Beste wensen voor 2021 !... 9 Review door: Martine
Altijd even vriendelijk en behul... 10 Review door: Guido