Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenNa afspraak
Dinsdag 20/04 GeslotenNa afspraak
Woensdag 21/04 GeslotenNa afspraak
Donderdag 15/04 GeslotenNa afspraak
Vrijdag 16/04 GeslotenNa afspraak
Zaterdag 17/04 GeslotenGesloten
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Bij Sandra's voetverzorging krijgen je voeten een nieuw leven. 

Je voeten krijgen heel wat te verduren op een dag. Dus hebben zij regelmatig de hoge nood aan een goede en vooral juiste verzorging.  Als je bij Sandra's voetverzorging een afspraak maakt loop je erna weer op wolkjes wanneer je naar huis gaat. Niet alleen geeft zij je een welverdiende pedicure maar behandelt zij je voeten als waren het goudklompjes. Je kan alleen maar genieten van de bijhorende massagebehandeling die Sandra als geen ander kan. 
 

Gespecialiseerd voetverzorgster

Een gespecialiseerd voetverzorgster zoals Sandra geeft je telkens een standaard basisverzorging maar aanvullend daarop verzorgt zij eventuele pijn of ongemakken en voorkomt ze aandoeningen als infecties, ingegroeide nagels, likdoorns, kloven,... .  Je voeten zijn van groot belang, je staat er immers de hele dag op. Daarom is een medische pedicure geen luxe behandeling. Je hoeft niet te wachten tot je klachten hebt om Sandra te raadplegen, je kan dit voorkomen om op voorhand je voeten te laten verzorgen.

Geef kleur aan je nagels

Wil je ook eens wat meer kleur aangeven aan je nageltjes? Dat kan zeker, er kan zelfs gekozen worden tussen nagellak en gellak. Laat je voeten opnieuw ademen en maak snel een afspraak bij Sandra's voetverzorging in Oostende.

Ligging en routebeschrijving