Vogelaere Robert & zoon

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 07:30 - 18:30
Dinsdag 02/11 07:30 - 18:30
Woensdag 27/10 07:30 - 18:30
Donderdag 28/10 07:30 - 18:30
Vrijdag 29/10 07:30 - 18:30
Zaterdag 30/10 07:30 - 18:30
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Vogelaere Robert & zoon

Dankzij decennialange vakkennis kan Vogelaere Robert & zoon uit Oostende u steeds de beste kwaliteit afleveren inzake verwarming, sanitaire werken en ventilatie.
 

Ventilatie

Vogelaere Robert & zoon voorziet uw woning graag van een ventilatiesysteem, zodat er continue gezonde lucht in huis aanwezig is. Dankzij de goede isolatie van hedendaagse woningen is een ventilatiesysteem zeker geen overbodige luxe en geniet u van een gezond binnenklimaat.
 

Vloerverwarming

Voor de installatie van uw hedendaagse vloerverwarming hebt u maar één adres nodig: Vogelaere Robert & zoon te Oostende.
Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Eén van de redenen hiervoor is het aangename en knusse gevoel dat vloerverwarming creëert in een woning. Bovendien is vloerverwarming energiebesparend. In een ruimte met vloerverwarming krijgt u een warmer gevoel dan in een ruimte met traditionele verwarming, waardoor er minder energie nodig is om de gewenste temperatuur te behalen. Neem contact op met Vogelaere Robert & zoon om zelf de voordelen te ervaren.
 

Zonnepanelen en zonneboilers

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken? Dit kan  door gebruik te maken van alternatieve energie afkomstig van zonnepanelen en zonneboilers.
Vogelaere Robert & zoon zet graag samen met u een stap in de goede richting door het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Zonnepanelen zetten zonlicht om in energie die uw woning verwarming biedt en besparen u jaarlijks heel wat geld. Bovendien is het gebruik van groene energie erg milieuvriendelijk.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/