Brasserie den Tijl

Openingsuren

Maandag 20/01 11:00 - 18:00
Dinsdag 21/01 11:00 - 18:00
Woensdag 22/01 Gesloten
Donderdag 23/01 Gesloten
Vrijdag 24/01 11:00 - ...
Zaterdag 25/01 11:00 - ...
Zondag 19/01 10:30 - ...

Foto’s

Info

Brasserie den Tijl in Oostkamp verwelkomt u graag voor een hapje, een drankje, een romantisch diner en veel meer in een sfeervolle accommodatie. In de brasserie te Oostkamp kan u terecht voor lekkere snacks, salades, alsook verschillende vis- en vleesgerechten en aangepaste kinderschotels. In de namiddag wordt Brasserie den Tijl omgetoverd tot een tearoom en kan u hier terecht voor lekkere pannenkoeken, warme appeltaart, ijs en meer. 
 

Brasserie Oostkamp 

Zin om te aperitieven op een gezellig terras? Bent u toe aan een heerlijk diner met uw geliefde? Zin in een drankje aan de bar? Bij Brasserie den Tijl in Oostkamp kan het allemaal. De keuken beschikt over een topteam dat uw snacks, salades, voorgerechten, vis- en vleesgerechten en dessert verzorgd bereidt. Zin in iets kleins? Probeer een snack zoals een spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara, een croque, een vegetarische salade of eentje met vis. Neemt u een klein voorgerecht of kiest u meteen voor een lekkere vleesschotel of visgerecht? Maak uw keuze van de kaart, of vraag eens naar de suggesties. 
 

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin 

Vinden uw kinderen het lastig om lang stil te zitten wanneer u uit eten gaat? Voor de kinderen heeft de brasserie in Oostkamp een openluchtspeeltuin met een klimkasteel met glijbaan en een grote trampoline. Brasserie den Tijl voorziet ook aparte kindergerechten voor de kleinste klanten, zoals een lekkere kinderspaghetti, fishsticks en balletjes in tomatensaus. 
 

Tearoom 

Vanaf half 3 in de namiddag wordt Brasserie den Tijl een heuse tearoom. U kan dan komen genieten van vers gebakken pannenkoeken met suiker, confituur, ijs en meer. Ook voor lekkere wafels met vers fruit, een grote ijscoupe en vers gebak zit u goed in de tearoom te Oostkamp. 

Loopt het water u nu in de mond? Spring dan zeker eens binnnen of bekijk de website voor een meer volledig overzicht van al het lekkers dat Brasserie den Tijl te bieden heeft, of om een reservatie te maken. 

Ligging en routebeschrijving