Openingsuren

Maandag 18/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/01 10:00 - 13:00Gesloten
Woensdag 20/01 10:00 - 13:00Gesloten
Donderdag 21/01 10:00 - 13:00Gesloten
Vrijdag 22/01 10:00 - 13:00Gesloten
Zaterdag 23/01 10:00 - 13:00Gesloten
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Camille zorgt voor net dat vleugje meer dat een geschenk onvergetelijk maakt. Chocolade is nog steeds en van dé absolute topstreekproducten in België, en dat weten ze bij Camille maar al te goed. U kan er heerlijk genieten van lekkere chocolade en delicatessen, of een heerlijke ontbijtservice.
 

De beste chocolade en zoete delicatessen

Wie een kwaliteitsvol stukje chocolade weet te appreciëren, komt best eens langs bij Camille. De zaak staat namelijk bekend om haar overheerlijke, ambachtelijke, unieke chocoladecreaties! Dit houdt traditionele witte, melk- en zwarte chocolade in, maar ook enkele speciale seizoensgebonden creaties, waaronder bijzondere callebeaut chocolade, pralines met marsepein… kortom: alles wat de zoetebek maar wensen kan! Dit wil echter niet zeggen dat klanten die op hun lijn willen letten of lijden aan suikerziekte hier niet welkom zijn: het hele jaar wordt namelijk ook suikervrije chocolade aangeboden. Deze is gezoet met maltitol.
 

Koffie, pasta en koekjes

De lekkernijen stoppen hier echter niet. Naast chocolade- en suikercreaties kan u bij Camille eveneens terecht voor heerlijke (ontbijt)koeken, ambachtelijke honing, confituren gemaakt met originele fruitcombinaties… Een lekker drankje is ook en optie: vind hier traditionele koffie en thee in een veelvoud van smaken. Ten slotte vindt u er allerlei fantastische ingrediënten om thuis heerlijke, natuurlijke gerechten te maken. Denk maar aan pasta, talrijke soorten mosterd, olijven, tal van oliën, pesto’s…
 

Ontbijtservice

Laat uzelf en/of een dierbare verrassen met een heerlijke ontbijtmand, persoonlijk aan uw deur geleverd! U kan verschillende heerlijke ontbijtarrangementen bestellen die u elke dag tussen 7u30 en 10u kunt laten leveren, ook op zondag! Voor een totaaloverzicht van de verschillende ontbijtopties vindt u op de website.

Voor meer info kan u terecht op www.camilleontbijt.be, of springt u gewoon eens lekker binnen in de zaak. Tot gauw! 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

neen... 10 Review door:
Doe verder zoals je bezig bent!... 10 Review door: Heidi
Doe zo verder🎄... 9,6 Review door: Hosseel
Altijd mogelijk leuke geschenken... 8 Review door: Martine
BLIJVEN VERDER DOEN ZOALS JE BEZ... 9 Review door: Veronique
Super zaak!... 10 Review door: An
Doe zo voort... 8,3 Review door: Margaux