Openingsuren

Maandag 04/03 07:00 - 18:45
Dinsdag 05/03 07:00 - 18:45
Woensdag 06/03 Gesloten
Donderdag 07/03 07:00 - 18:45
Vrijdag 08/03 07:00 - 18:45
Zaterdag 02/03 07:00 - 18:00
Zondag 03/03 07:00 - 13:00

Info

Vers vlees om te smullen vind je enkel bij Slagerij Laurenzo & Sylvie

Wil jij graag het allerbeste vlees op jouw bord, dan moet je langsgaan bij Laurenzo & Sylvie in Waardamme (Oostkamp). Naast het vers vlees maken zij ook dagelijks panklare schotels, soep en slaatjes. Dagschotels bestellen kan je makkelijk via de website. 
 

Vers vlees

Iedereen die op zoek is naar een uitstekende slager in Waardamme moet beslist een bezoek brengen aan Slagerij Laurenzo & Sylvie. Zij hebben een ruim assortiment aan verse vleeswaren. Zo heb je de keuze uit rundsvlees, varkensvlees, kip en kalkoen, lamsvlees en kalfsvlees. Al het vlees is van topkwaliteit en dat zul je proeven. 
 

Burgers, pangerechten

De versbereide, panklare gerechten van Slagerij Laurenzo & Sylvie zijn een goede reden om bij hen binnen te springen. Zij streven telkens naar tongstrelende kwaliteiten van hun artisanale bereidingen. Alle gerechten zijn altijd seizoensgebonden. Je kan dus dankzij Laurenzo & Sylvie een gezonde maaltijd op tafel serveren, zonder dat je zelf uren in de keuken hebt moeten vertoeven. Wekelijks wisselen de schotels. Ook hun gamma aan burgers is niet van de minste. 
 

Dagschotels, soepen

Heb je een keer geen zin om achter je potten en pannen te kruipen na een drukke werkdag, ga dan langs bij Slagerij Laurenzo & Sylvie. Zij hebben steeds heerlijke dagschotels en soepen in de aanbieding. Van dagschotels kan je kiezen uit o.a. spaghetti, macaroni, witloof hesp, Waardams vispannetje en vol-au-vent om er maar een paar te noemen. Ook uit de aanbieding soepen is er voor ieder wat wils. Zo kan jij je keuze maken uit kippensoep, tomatensoep, preisoep, Spaanse soep, en nog zoveel meer.  
 

Feestschotels

Heb je in de nabije toekomst een feest gepland, of krijg je volk over de vloer voor een gezellig avondje, bestel dan makkelijk jouw feestschotel bij Slagerij Laurenzo & Sylvie. Bij hen kan je kiezen uit een overheerlijke kaasplank, gourmet, fondue of tapas schotel. Ook de koude en warme hapjes zijn een streling voor de tong. 
 

Barbecuevlees

Wanneer het barbecueseizoen aanbreekt zijn ook Slagerij Laurenzo & Sylvie van de partij. Je kan bij hen heel eenvoudig het beste barbecuevlees bestellen in de vorm van barbecuepakketten. Zij bieden jou versbereid vlees met allerlei side dishes waar jij je duimen en vingers van zult aflikken. 
 

Belegde broodjes

Heb je een drukke dag voor de boek en 's middags niet veel tijd voor een uitgebreide lunch, bestel dan makkelijk vooraf jouw broodje bij Slagerij Laurenzo & Sylvie. Er is voor ieder wat wils dus maak je keuze uit een broodje kaas, broodje gehakt, broodje gerookte zalm, ... via hun website.
 

Charcuterie, kaas

Slagerij Laurenzo & Sylvie hebben een uitgebreid assortiment aan charcuterie en kazen. Alles wordt dagvers bereid en voor jou klaargemaakt. Ook hierbij maken Laurenzo & Sylvie het je graag makkelijk. De charcuterie en kaas is makkelijk vooraf online te bestellen. 
 

Vers brood

Je hoort het goed, bij Slagerij Laurenzo & Sylvie kennen ze niet alleen alles van vleeswaren en gerechten, ook van het beste brood zijn ze op de hoogte. Haal je wit brood, bruin brood, pistolets en stokbroden voortaan bij Laurenzo & Sylvie. 
 

Traiteur

Slagerij Laurenzo & Sylvie is een gekend traiteur in Waardamme en omstreken. De versheid van de vleeswaren en gerechten, de volle smaken en ruime keuzes zorgen ervoor dat je dankzij Slagerij Laurenzo & Sylvie geniet van het allerbeste op jouw bord. Ga zeker eens langs en neem alvast een kijkje op hun website https://www.slagerijwaardamme.be. Van daaruit kan je alles makkelijk online bestellen vanuit je zetel. Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact op. Laurenzo & Sylvie staan altijd voor je klaar! 
 

Bedrijfsvideo

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Slagerij Laurenzo & Sylvie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Slagerij Laurenzo & Sylvie een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond