Café - Feestzaal Vrij Polen

Openingsuren

Maandag 20/09 09:00 - ...
Dinsdag 21/09 09:00 - ...
Woensdag 22/09 GeslotenGesloten
Donderdag 23/09 09:00 - ...
Vrijdag 17/09 08:00 - ...
Zaterdag 18/09 09:00 - ...
Zondag 19/09 09:00 - ...

Info

In café Vrij Polen te Oostrozebeke mag u alles verwachten wat een goed café te bieden heeft: een uitgebreid aanbod warme en koude dranken entertainment en goed gezelschap.

 

Drankkaart

Naast waters, frisdranken en warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk treft u hier een groot aantal blonde bieren aan. Een heerlijke Jupiler of Stella smaakt altijd, maar ook voor lekkere abdijbieren en  trappisten kunt u hier terecht.
 

Entertainment

In het café in Oostrozebeke wordt ook plezier gemaakt. Daar zorgen het tafelvoetbalspel en de 3 golfbiljarts wel voor. Verder worden ook alle grote sportwedstrijden uitgezonden op een groot televisiescherm. Het ideale café dus om te komen supporteren voor uw favoriete team of sporter. 
 
Legt u al eens graag een kaartje? Sluit u dan aan bij één van de 1 kaartclub van café Vrij Polen in Oostrozebeke.
Zin in een spelletje golfbiljart in Oostrozebeke? Café Vrij Polen beschikt over 3 golfbiljart tafels waarop u uw kunsten kunt oefenen. Hebt u de smaak van het golfbiljart te pakken? Sluit u dan aan bij 1 van de 9 clubs die allemaal in federatie spelen, waarvan 1 zelfs in de hoogste ereklasse Nationaal.
 

Feestzaal

Bent u als club op zoek naar een locatie voor de organisatie van uw activiteiten? Of misschien zoekt u een leuk zaaltje voor een communie- of verjaardagsfeest? Maak dan gebruik van de feestzaal in Oostrozebeke.
Er is plaats voor 150 zittende personen en een 200-tal staande personen. De ideale locatie dus voor allerhande feesten, recepties, fuiven, maar ook rouwmaaltijden. Verder beschikt de zaal in Oostrozebeke over een aparte rookzaal.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief