Café - Feestzaal Vrij Polen

Openingsuren

Maandag 25/01 09:00 - ...
Dinsdag 26/01 09:00 - ...
Woensdag 20/01 GeslotenGesloten
Donderdag 21/01 09:00 - ...
Vrijdag 22/01 08:00 - ...
Zaterdag 23/01 09:00 - ...
Zondag 24/01 09:00 - ...

Info

In café Vrij Polen te Oostrozebeke mag u alles verwachten wat een goed café te bieden heeft: een uitgebreid aanbod warme en koude dranken entertainment en goed gezelschap.

 

Drankkaart

Naast waters, frisdranken en warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk treft u hier een groot aantal blonde bieren aan. Een heerlijke Jupiler of Stella smaakt altijd, maar ook voor lekkere abdijbieren en  trappisten kunt u hier terecht.
 

Entertainment

In het café in Oostrozebeke wordt ook plezier gemaakt. Daar zorgen het tafelvoetbalspel en de 3 golfbiljarts wel voor. Verder worden ook alle grote sportwedstrijden uitgezonden op een groot televisiescherm. Het ideale café dus om te komen supporteren voor uw favoriete team of sporter. 
 
Legt u al eens graag een kaartje? Sluit u dan aan bij één van de 1 kaartclub van café Vrij Polen in Oostrozebeke.
Zin in een spelletje golfbiljart in Oostrozebeke? Café Vrij Polen beschikt over 3 golfbiljart tafels waarop u uw kunsten kunt oefenen. Hebt u de smaak van het golfbiljart te pakken? Sluit u dan aan bij 1 van de 9 clubs die allemaal in federatie spelen, waarvan 1 zelfs in de hoogste ereklasse Nationaal.
 

Feestzaal

Bent u als club op zoek naar een locatie voor de organisatie van uw activiteiten? Of misschien zoekt u een leuk zaaltje voor een communie- of verjaardagsfeest? Maak dan gebruik van de feestzaal in Oostrozebeke.
Er is plaats voor 150 zittende personen en een 200-tal staande personen. De ideale locatie dus voor allerhande feesten, recepties, fuiven, maar ook rouwmaaltijden. Verder beschikt de zaal in Oostrozebeke over een aparte rookzaal.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief