Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 13/12 Gesloten
Woensdag 14/12 09:00 - 18:00
Donderdag 08/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 07:30 - 17:00
Zondag 11/12 07:30 - 12:00

Info

Geniet van het dagvers brood en de zoetigheden die u kunt vinden bij Damen-Reumers Brood & Banket

Damen-Reumers Brood & Banket gelegen in Opglabbeek laat u graag genieten van dagvers brood bereidt op de ambachtelijke wijze zoals vroeger. Vergeet zeker de zoetigheden niet te proberen.

 

Brood, patisserie, koffiekoeken

Elke dag kan u lekker vers brood vinden in de bakkerij. Er is een ruime keuze uit broden maar ook pistolets en sandwiches. Naast de hartige troeven in de winkel is een veel keuze uit patisserie en koffiekoeken. Speciaal aan de winkel is dat ze zwart gesneden brood verkopen. Dit brood is zeer gezond en boordevol smaak.
 

Limburgse vlaai

Zoals elke goede bakkerij in Limburg vind u er de heerlijke Limburgse vlaaien. Hebt u toch liever een hazelnotentaart? Kom hem dan bij Damen-Reumers Brood & Banket kopen.
 

Gebak

Bij Damen-Reumers Brood & Banket kan u allerlei gebakjes terugvinden in hun zaak. Het aanbod gaat van minigebakjes tot dessert speculaas. Je kan het zo zoet niet bedenken of Damen-Reumers Brood & Banket heeft het in het gamma. 
 

Pralines

De Belgische pralines zijn de lokale trots. Door hun uitgebreid aanbod aan chocolade voorzien ze bij Damen-Reumers Brood & Bankt voor elk wat wils. 
 

Taarten

Voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen van kinderen decoreren we een taart naar uw keuze. Met de techniek van airbrushing krijgt het een leuke felle kleur. Maar ook trouwtaarten, feestgebak en kindertaarten kunnen besteld worden in de bakkerij. Een lekkere taart die er prachtig uitziet is echt de kers op de taart van het feest. Als u liever een ijstaart heeft i.p.v. gebak dan word de ijstaart ook op bestelling klaargemaakt.
 

Zoutloos brood

Naast patisserie op bestelling kan u ook zoutloos brood krijgen. Zo kan iedereen genieten van het aanbod bij Damen-Reumers Brood & Banket. Ga dus zeker zelf eens langs in Opglabbeek en proef van hun ambachtelijke gebakken.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Damen-Reumers Brood & Banket een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Zeer vriendelijke verkoopster ,... 10 Review door: Christine
Heel lekker gebak. Een bakker wa... 10 Review door: Mathias
beste wensen voor 2021... 9,5 Review door: Leon
Gezond 2021... 9 Review door: Marleen
Doe zo verder jullie doen het PR... 9,9 Review door: Schabon