Openingsuren

Maandag 22/04 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 23/04 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 24/04 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 25/04 Gesloten
Vrijdag 26/04 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 20/04 09:00 - 16:00
Zondag 21/04 Gesloten

Info

Bij De Mulder vind u een ruime keuze bakproducten, tuinmateriaal en dierenvoeding

Bij De Mulder in Opglabbeek vindt u een volledig assortiment van dierenvoedingen, tuingerief en bakproducten. Zij hebben alles in huis om uzelf in te stellen met de meest kwalitatieve producten en materialen. 
 

Dierenvoeding

Als honden en kattenvoeding biedt de winkel naast bekende merken als Royal Canin, Hill’s,  Versele Laga, Denkadog, Brit en Pedigree nog keuze uit brokken van Fokker, Yami en meer. Voeding met vers vlees en zonder bewaarmiddelen van merken als Renske vindt u hier eveneens. Ook diepvries hondenvoer van Runner zit in het gamma. Heeft uw vogels? Ontdek het vogelvoer van Versele Laga, Vital, Laroy Duvo en Grizo. Als paardenvoeding biedt de winkel te Opglabbeek de voeders van Lannoo-Martens, Cavalor en Mijten. Buiten de gewone pluimvee en konijnenvoeders is er nog een lijn van biologische hobbyvoeders. Hooi, stro en bodembedekkers zoals vlas, houtkrullen en kokos zijn in verschillende maten en gewichten te koop. Voor Kleine herkauwers en varkens kunt u ook kiezen uit een ruim aanbod van voeders van de maalderij Roosens en Scar. Andere merken en soorten van voeder zijn op bestelling verkrijgbaar.
 

Omheining voor dieren

De Mulder helpt u met het vinden van de geschikte draad en palen voor de omheining van de weide voor uw kleine en grote huisdieren. U heeft de keuze uit elektrische omheiningen, kastanje houten afsluitingen en onzichtbare afsluitingen. Verder biedt de winkel ook kennels voor honden in verschillende maten.
 

Tuinzaden en plantgoed

In de winkel in Opglabbeek vindt u een zeer grote keuze aan kwaliteitsgroenten- en bloemenzaden van Tuin Plus en VT-zaden. In het seizoen is er eerste keus plantgoed van groenten, aardappelen, uien, bloembollen en meer. Ook biologische zaden en groenbemesters zijn verkrijgbaar.
 

Bakproducten

De Mulder heeft een aanbod van meer dan 50 verschillende soorten bakmeel, die allemaal in en broodbakmachine kunnen gebakken worden. Voor het versieren van gebak, desserts of buffetten biedt de winkel een groot assortiment aan decoraties in marsepein, chocolade, suiker, hostie en meer. Het is ook mogelijk uw eigen foto, bedrijfslogo of een prent op hostie als taartversiering te laten zetten. Moet u op hun voeding letten door een voedselallergie of gezondheidsproblemen? Ontdek de speciale bakproducten, zoals glutenvrije melen, suikervrije cakemix en diabetessuiker. Ook biologische bakproducten en kant-en-klare mixen zitten in het assortiment. Bekijk hun producten ook via: https://www.de-mulder.be

Ligging en routebeschrijving