Openingsuren

Maandag 25/10 08:00 - 19:00
Dinsdag 26/10 08:00 - 19:00
Woensdag 27/10 08:00 - 19:00
Donderdag 28/10 08:00 - 19:00
Vrijdag 29/10 08:00 - 19:00
Zaterdag 30/10 09:00 - 17:00
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Info

Een professionele service met een persoonlijke toets, dat is Garage Baeten

Garage Baeten, gelegen op de Weg naar Gruitrode 96 is een befaamd op en top Limburgs familiebedrijf dat in 1959 opgericht werd door Theo Baeten en voortgezet door diens zonen Danny & Ivo Baeten. Zij bieden je als Bosch Car Service garage een volledige service met professionaliteit en een persoonlijke toets. 
 

Nieuwe en tweedehands wagens

Wij bieden jou dus een professionele service met een persoonlijke toets, met welk doel je ook naar ons toekomt: om een nieuwe wagen te kopen, of een tweedehandswagen, of de een voor de ander in te ruilen, dan ben je bij Garage Baeten aan het juiste adres. Op hun website https://www.garagebaeten.be vind je steeds een gevarieerd aanbod aan jonge tweedehands en nieuwe wagens terug. Al deze wagens zijn gecontroleerd en goedgekeurd door Garage Baeten zelf.
 

Onderhoud, carrosserieherstellingen

Garage Baeten boogt op een professioneel team van geschoolde mensen, die in de werkplaats gebruik maakt van de laatste snufjes op het gebied van techniek en elektronica. Zo hebben zij o.a. hun eigen airco service, een assortiment aan banden en kunnen ze een volledige auto-diagnose doen. Daarnaast voeren zij het onderhoud uit en zorgen ze voor perfect uitgevoerde carrosserieherstellingen.
 

Tankstation

Garage Baeten heeft naast een Bosch Car service garage ook een tankstation waar je ten allen tijden kunt langsrijden om je wagen bij te tanken. Dag en nacht kan je terecht in dit Gulf Tankstation bij Garage Baeten. Wens je graag nog meer informatie? stuur hen dan zeker een mail of bel ze gerust op het nummer 089 85 41 86. Het verplicht jou tot niets.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/