Borgveld bv

Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/01 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Belgische wijnbouwers

Het doel van Borgveld bvba is om samen met de andere Belgische wijnbouwers de wijncultuur nieuw leven in te blazen. De wijncultuur terug op de wereldkaart te zetten!
Altijd al eens een wijngaard willen bezoeken? Plan dan zeker een bezoekje naar het domein gelegen in Vaalbeek.
 

Schuimwijnen

Met de schuimwijnen probeert wijnbouwer Paul Vleminckx zijn steentje bij te dragen aan de erg kwaliteitsvolle wijnen die België bezit. 
Borgveld op de Monarkenweg te Oud-Heverlee staat voor professionaliteit. Hier voegen ze daarom ook een gezonde dosis passie bij de bubbels.
 

Geschenken

Wilt u een flesje wijn cadeau doen maar heeft u hier weinig kennis over?
De schuimwijn Chardonnay Meerdael valt in verschillende verkooppunten terug te vinden zodat u uw favoriete schuimwijn steeds in de buurt heeft!
 

Champagnepralines

Paul houdt van uitdagingen. Zo werkt hij samen met Chocolatier Valentino. Valentino bracht een heerlijke praline op de markt van zijn schuimwijn.
Wil jij alles uit de praline halen? Proef hem dan in combinatie met een glaasje Chardonnay Meerdael om jouw zintuigen volledig te prikkelen. 
 

Evenementen

De Chardonnay Meerdael valt ook terug te vinden op allerlei beurzen en evenementen waaronder: Hapje Tapje, Winefair Genk & Leuven, Markt van de Smaak en Dag van de Landbouw.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/