Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 GeslotenGesloten
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

Voor alle ontstoppingen, reinigingen van mazouttanks en ledigingen van uw waterput of septische put kan u rekenen op de professionele, vlotte dienstverlening van Guido Vandekerkhove!
 

Alle riolerings- en wc-ontstoppingen

Heeft u last van een hardnekkige verstopping in uw wastafel, toilet of leidingen? Guido Vandekerkhove lost uw problemen snel op! Hij komt persoonlijk tot bij u om het probleem op te meten, de oorzaak vast te leggen en de verstopping vrij te maken, en dat tegen een zacht prijsje.
 

Legen, vullen en verwijderen van mazouttanks

Naast ontstoppingswerken doet Guido Vandekerkhove ook aan het plaatsen, verwijderen, vullen en ledigen van uw mazouttank. Deze dienst is van groot belang voor zowel bedrijven als particulieren, en kan dus ook op kleine of grote schaal gebeuren. Zeer belangrijk met opslagtanks, voor mazout of andere producten en stoffen, is dat deze op regelmatige basis gronding gereinigd en uitgekuist wordt.
 

Lediging van uw waterput, vetput, sceptische put …

Tot slot fungeert Guido Vandekerkhove ook als ruimingsdienst. Dit wilt zeggen dat de zaak beschikbaar is voor het ruimen en reinigen van uw sceptische put, (regen)waterput of vetput. Deze werken kunnen eveneens op kleine of industriële schaal gebeuren, eenmalig of op regelmatige basis, voor particulieren, bedrijven en grote evenementen. Hiernaast zorgen ze ook voor een grondige reiniging van waterzuiveringsstations. Tot slot kan de firma u bijstaan in het geval van een ondergelopen kelder. Bespaar de brandweer kostbare tijd en laat het leegpompen ervan doen door Guido Vandekerkhove!
 
Meer info en een handige tool om de prijs van uw klus(sen) te berekenen kan u steeds vinden op www.guidovandekerkhove.be.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Heel vriendelijk... 7,8 Review door: Ines
Goede zaak... 7,9 Review door: Elisa
Prima service... 10 Review door: Marie
Zeer goede en snelle dienstverle... 10 Review door: Guido
Snelle en vriendelijke intervent... 10 Review door: Guido
Zelfs of Kerstdag stond de man p... 9,8 Review door: Erik