Openingsuren

Maandag 18/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 19/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Woensdag 20/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Donderdag 21/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 22/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakGesloten
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

AGO-Advies biedt u een volledig gamma flexibele oplossingen voor uw financiële noden die perfect inspelen op uw eigen behoeften en situaties, en dit zowel voor particulieren als ondernemers. 
 

Oplossingen voor uw bedrijf

Als professioneel verzekeringsmakelaar kan AGO-Advies u een heleboel zorgen uit handen nemen, om uw zaak die u zorgvuldig opgebouwd hebt veilig te stellen. Op die manier kan u zich volledig toeleggen op de kerntaak van het bedrijf. 

Uw bedrijf beschikt over personenwagens, vrachtwagens of bestelwagens? U ontdek alles over de dekkingen en vereiste waarborgen voor deze voertuigen bij AGO-Advies. 

De kantoren te Oudenaarde en De Pinte maken u ook graag wegwijs over verzekeringen die de schade kunnen dekken die u derden mogelijk kunnen lijden door de uitoefening van uw bedrijfsactiviteit. 

Verder krijgt u hier alle uitleg en advies die u wenst omtrent rechtsbijstand, hospitalisatie en pensioenopbouw. 
 

Oplossingen op maat van uw gezin

Omdat u en uw gezinsleden de beste bescherming verdienen, waakt het team van Adviesgroep Gavere Oudenaarde erover dat uw bezittingen, mobiliteit, uw toekomst en uw gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen. 

Daarom kan u als particulier steeds terecht bij AGO-Advies voor alle informatie en verzekeringen op gebied van uw voertuigen, woning, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en hospitalisatie.

Heeft u nog een vraag over de aangeboden diensten, als particulier of zaakvoerder? Neem dan zeker een kijkje op www.ago-advies.be. Zit u nog steeds met vragen? Neem dan contact op via de nummers 055/33 06 56! of 09/282 25 35!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/