All-In Design

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Voor een echte alomvattende interieurdecoratie kan u terecht bij All-In Design. De interieurspecialist heeft haar naam niet gestolen en zorgt voor een volledige dienstverlening, van ontwerp tot meubelproductie en plaatsing.
 

Ontwerp en materiaalkeuze voor alle kamers

In de interieurwereld kan u zakvoerders Ines en Christiaan gerust als een heus ‘powercouple’ beschouwen: zij is ervaren interieurarchitecte, hij is meubelmaker en voorziet de plaatsing van al uw interieurartikelen. De service van All-In Design begint bij een volledige interieurdecoratie, inclusief voorontwerp en visuele voorstelling in 2D of 3D, zoals u wenst. Eenmaal een bepaalde look goedgekeurd wordt door de klant, kan All-In Design beginnen met het voorstellen van mogelijke gebruikte materialen. Ieder mogelijk materiaal heeft zijn eigen unieke look, alsook zijn praktische voor- en nadelen én prijskaartje. Het gebruikte materiaal wordt dan ook, net als het interieurontwerp, grondig overlegd met de klant.
 

Plaatsing en na-dienst

Na Ines is het aan Christiaan: hij voorziet een snelle maar grondige plaatsing van alle geplande materialen, zodat u binnen de kortste keren kan genieten van uw nieuwe interieur. All-In Design voorziet zo onder meer uw vloer- en wandbekleding met een breed gamma aan mogelijke materialen! U kan steeds rekenen op een totaalservice op maat van uw noden, voorkeuren en budget. Uiteraard schiet de firma u niet alleen te hulp bij nieuwbouwprojecten: ook wanneer u een specifieke kamer of bijvoorbeeld enkel de vloer wilt renoveren, staat All-In Design voor u klaar.
 

Elektriciteit en sanitaire werken

Ten slotte gaat All-In Design verder dan het renoveren en plaatsen van wanden en vloeren. Hun ervaren team is ook bedreven in het werken met elektriciteit en sanitaire installaties. Op die manier is de interieurexpert dé geschikte firma voor de renovatie en installatie van uw keuken en badkamer!

Met vragen of voor enkele voorbeelden van verwezenlijkingen van All-In Design kan u steeds terecht op hun website. Wenst u een offerte voor uw interieurklus? Maak dan een afspraak via het nummer 055/31 95 39. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief