Openingsuren

Maandag 10/05 16:00 - 18:30
Dinsdag 11/05 Gesloten
Woensdag 12/05 10:00 - 12:0016:00 - 18:00
Donderdag 06/05 Gesloten
Vrijdag 07/05 10:00 - 12:3016:00 - 18:30
Zaterdag 08/05 10:00 - 12:30
Zondag 09/05 Gesloten

Info

Beauty & Fashion Lut is veel meer dan alleen schoonheid en mode

Sinds 2000 is zaakvoerster Lut gestart met haar zaak Beauty & Fashion (voorheen retouche Lut) en die zaak is ondertussen een bloeiende onderneming geworden in de Reytstraat nummer 14 in Oudenaarde en bekend in zowat heel Oost-Vlaanderen. In het begin runde zij hoofdzakelijk een retouchezaak en was ze ook kleurenconsulente, maar gezondheid en er goed uitzien was altijd al een belangrijk aspect in haar leven en wanneer je niet gezond leeft of eet kan je er ook niet goed uitzien. Daardoor is Lut haar gaan verdiepen in gezonde voeding en huidverzorging en na tal van cursussen werk ik ook als gezondheidsconsulente. 

Gezondheidsadvies 

Wanneer u dat wil begeleiden ze bij Beauty & Fashion Lut jou op je zoektocht naar een optimale gezondheid want het is vandaag de dag niet gemakelijk om de juiste keuzes te maken als het over voeding gaat.
Bewerkte voeding, stress, overbodige medicatie en toxines die we dagdagelijks binnenkrijgen liggen aan de basis van tal van lichamelijke klachten zoals geen energie meer, opgeblazen gevoel, maag- darmproblemen, overgewicht, allerlei ontstekingen, allergieën, hart- en vaatziekten, cholesterol, slaapeloosheid, ...
Om al die toxines en verslavingen te elimineren stellen ze voor een speciaal plan voor.

Healthy Lifestyle Plan

Want wat Healthy Lifestyle Plan vanbinnen doet, zie je aan de buitenkant goed. Lut heeft 5 doeltreffende Healthy Lifestyle programma's waaruit je zelf kan kiezen, je kiest een programma naargelang het doel dat je wil bereiken. De programma's zijn van Beauty & Fashion Lut zijn:

1- Basic programma
2- Beauty programma
3- Ohmega programma
4- De Luxe programma
5- Exclusive programma

Wat deze programma's inhouden kan je via onderstaande link bekijken en ons lief robotje JO zal op al je vragen antwoorden : https://bit.ly/HLP_Lut_Robot

Elk programma duurt 16 weken, met een op- en afbouwperiode dit om een terugval te vermijden !
Je kan al even een kijkje gaan nemen in ohun gratis fb groep waar je getuigenissen kan terug vinden van duizenden tevreden klanten via deze link: " Healthy Lifestyle Plan "

Ze bieden bij elk programma:
- Online coaching in onze exclusive fanclub
- Tips en tricks naar gezonde voeding
- Lekkere recepten
- Aanmoedigingen om door te zetten tot je je doel bereikt hebt, aangepast aan uw levensstijl en gezinssituatie!
- Een gratis Healthy Lifestyle App daar vind je een :
- Detoxplan en allerlei 
- Weekmenu's
- Recepten
- Tips en tools
- Workouts

Natuurlijke producten

Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is.
Groenten en fruit bevatten de dag van vandaag niet meer de vitaminen en voedingsstoffen die we broodnodig hebben voor een goede gezondheid. Daarvoor werkt Lut van Beauty & Fashion Lut met de omega- groenten- en fruitcapsules ter aanvulling op uw gezond voedingspatroon. Met Juice Plus+ en zijn 30 soorten groenten en fruit kan u, elke dag weer opnieuw, het ontbrekende op te vullen tussen  wat u eet en wat u zou moeten eten!

Waarom fruit en groenten zo belangrijk zijn lees je hier
 

Juice Plus+ producten

Wanneer jij je echt goed wilt voelen, heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet je, om je krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten. Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice Plus+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. Jij krijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Je zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor uw welzijn. Je kan al eens een kijkje gaan nemen naar deze Top-producten en hoe ze gemaakt  worden via deze link


Businesscoach

Ben jij diegene die wij zoeken, of wil jij ook een fantastische business te starten.

- Is een online business mss iets voor jou?
- Zit ondernemen in je bloed?
- Werk je graag via social media?
- Wil jij ook heel wat mensen helpen om te starten met deze healty lifestyle ?
-  Ik neem je met veel plezier onder míjn vleugels en je komt terecht in een fantastisch team !

Ik nodig je graag uit eens een kijkje te gaan nemen wat onze online business voor jou kan betekenen !
Klik hier 
 

Retouches

In mijn retoucheshop wordt je kleding professioneel met de meeste zorg aangepakt. Jouw kledij wordt aangepast of hersteld naar de originele afwerking. Eventueel kunnen er hier ook aanpassingen gedaan worden aan gordijnen en draperieën.

Kleurenconsulente 

Ontdek de betoverende werking van kleuren. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Zowel privé als beroepsmatig is het van zeer groot belang hoe anderen een beeld vormen van een medemens.
Na een kleurenanalyse en stijladvies van Beauty & Fashion Lut kan jij met een persoonlijk kleurenpasje gaan shoppen en doe je geen foute aankopen meer. Het zal jou helpen er jonger, stralender en stijlvoller uit te zien als nooit tevoren. Beauty & Fashion in de Reytstraat te Oudenaarde is een aanrader voor iedereen die mooi, fit en gezond in het leven wil staan en eventueel een mooi extra inkomen wil generen!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief