Openingsuren

Maandag 07/12 16:00 - 18:30
Dinsdag 08/12 Gesloten
Woensdag 02/12 10:00 - 12:0016:00 - 18:00
Donderdag 03/12 Gesloten
Vrijdag 04/12 10:00 - 12:3016:00 - 18:30
Zaterdag 05/12 10:00 - 12:30
Zondag 06/12 Gesloten

Info

Waarom de naam : " Beauty & Fashion "


Sinds 2000 ben ik, Lut, gestart met mijn zaak Beauty & Fashion ( voorheen retouche Lut ) en die zaak is ondertussen een bloeiende onderneming geworden in de Reytstraat 14 9700 Oudenaarde en bekend in zowat heel Oost-Vlaanderen.

In het begin runde ik hoofdzakelijk een retouche zaak en was ik ook kleurconsulent, maar gezondheid en er goed uitzien was altijd al een belangrijk aspect in mijn leven en wanneer u niet gezond leeft of eet kan je er ook niet goed uitzien.

Ik ben me gaan verdiepen in gezonde voeding er huidverzorging en na tal van cursussen werk ik ook als gezondheidsconsulente. Wanneer u dat wil begeleid ik u op je zoektocht naar een optimale gezondheid .

Ik werk met natuurlijke producten op basis van Aloë Vera van Forever Living.
Alles wat u nodig hebt om gezond oud te worden, de betere huid- en persoonlijke verzorging, gewichtsbeheersing, voedings- en sportsupletie, bijenproducten..... zie de Catalogus

1-Je kan al deze Topproducten gewoon aankopen in mijn webshop 

2- Klik op deze link en je kan klant worden en genieten van 15% korting op alle artikelen uit onze Forever catalogus.

3-Wil je klant worden en van 35%¨korting genieten voor jou en je geliefden en bij deze ook de producten kunnen     verdelen en een eigen zaakje opstarten, vraag dan gerust om info 

Bekijk onze Life magazine

Gezondheidsadvies

Het is vandaag de dag niet gemakelijk om de juiste keuzes te maken als het over voeding gaat.
Bewerkte voeding, stress, overbodige medicatie en toxines die we dagdagelijks binnenkrijgen liggen aan de basis van tal van lichamelijke klachten zoals : geen energie meer, opgeblazen gevoel, maag- en darmproblemen, overgewicht, allerlei ontstekingen, allergieën, hart- en vaatziekten, cholesterol, slaapeloosheid, ...
Om al die toxines en verslavingen te elimineren stel ik voor :

- De cleansing 9, een 9 daagse detoxkuur om jouw mind en lichaam te resetten.  Bekijk het  C9 programmaboekje
We leggen een fundament en maken een vliegende start naar een blijvende gezondheid of gewichtsbeheersing.
Geen hongergevoel, gegarandeerd gewichtsverlies en een super boost van energie .

- De F15 is de volgende stap voor wie verder wil gaan tot het vooropgestelde doel bereikt wordt.

- De Vital 5 staat voor de basis van een vitaal leven en bevat 5 sleutelproducten, is ideaal als u uw streefgewicht of gezondheidsdoel bereikt hebt en voor altijd vitaal, in vorm en op gewicht wilt blijven.
Ik start vanuit een bodyscan die een volledig inzicht geeft van je gezondheid en antwoord geeft op de oorzaak van je klachten.
Bekijk onze F.I.T.folder 

De begeleiding bevat : een total body scan, tips en tricks naar gezonde voeding, lekkere recepten, aanmoedigingen om door te zetten tot je je doel bereikt hebt, aangepast aan uw levensstijl en gezinssituatie, een gesloten fb pagina


Businesscoach Forever Living

Is gezondheid iets wat jou ook aanspreekt ?
Wil je je naasten, vrienden en familie ook helpen naar een optimale gezondheid en op die manier een inkomen genereren, dan kan ik jou daarbij helpen.
Ontdek de zeer aantrekkelijke inkomstmogelijkheden van de Forever Business en de perfecte work-life balans ligt binnen handbereik.
Wil je deel uitmaken van ons team en van thuis uit werken met een part-time of een full-time job, neem dan gerust contact met mij op .

 

Retouches

In mijn retoucheshop wordt je kleding professioneel met de meeste zorg aangepakt.
Jouw kledij wordt aangepast of hersteld naar de originele afwerking.
Eventueel kunnen er hier ook aanpassingen gedaan worden aan gordijnen en draperieën


Kleurenconsulente Lut De Bock

Ontdek de betoverende werking van kleuren !
Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Zowel privé als beroepsmatig is het van zeer groot belang hoe anderen een beeld vormen van een medemens.
Na een  kleurenanalyse en stijladvies van Beauty & Fashion kan u met een persoonlijk kleurenpasje gaan shoppen en doet u geen foute aankopen meer !
Het zal u helpen er jonger, stralender en stijlvoller uit te zien als nooit tevoren.


Beauty & Fashion in de Reytstraat te Oudenaarde is een aanrader voor iedereen die mooi, fit en gezond in het leven wil staan en eventueel een mooi extra inkomen wil generen !

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief