Openingsuren

Maandag 05/06 16:00 - 18:30
Dinsdag 06/06 Gesloten
Woensdag 07/06 10:00 - 12:0016:00 - 18:00
Donderdag 08/06 Gesloten
Vrijdag 09/06 10:00 - 12:3016:00 - 18:30
Zaterdag 10/06 10:00 - 12:30
Zondag 11/06 Gesloten

Info

Beauty - Health & Fashion Lut
Vitaler, strakker, mooier, gezonder, bewuster leven ! 

Sinds 2000 is zaakvoerster Lut gestart met haar zaak Beauty & Fashion (voorheen retouche Lut) en die zaak is ondertussen een bloeiende onderneming geworden in de Reytstraat nummer 14 in Oudenaarde en bekend in zowat heel Oost-Vlaanderen. In het begin runde zij hoofdzakelijk een retouchezaak en was ze ook kleurenconsulente, maar gezondheid en er goed uitzien was altijd al een belangrijk aspect in haar leven en wanneer je niet gezond leeft of eet kan je er ook niet goed uitzien.
Daardoor is Lut haar gaan verdiepen in gezonde voeding en huidverzorging en na tal van cursussen werk ik ook als BenFit gezondheidscoach!
 

Gezondheidsadvies 

Wanneer u dat wil begeleiden ze bij Beauty & Fashion Lut jou op je zoektocht naar een optimale gezondheid, want het is vandaag de dag niet gemakelijk om de juiste keuzes te maken als het over voeding gaat.
Bewerkte voeding, stress, overbodige medicatie en toxines die we dagdagelijks binnenkrijgen liggen aan de basis van tal van lichamelijke klachten zoals geen energie meer, opgeblazen gevoel, maag- darmproblemen, overgewicht, allerlei ontstekingen, allergieën, hart- en vaatziekten, cholesterol, slaapeloosheid, ...
Om al die toxines en verslavingen te elimineren stellen ze voor een speciaal plan voor.
Ik werk met Healthy Lifestyle plan maar ook met het Benfit Programma.
2 verschillende manieren, maar met hetzelfde doel en dat is mensen te helpen er beter uit te zien, helpen zich beter en fitter te voelen, werken aan een gezond afvalplan door hun een gezondere levensstijl aan te leren.
Waar zit dan het verschil?


Word Fit. Blijf Fit met BenFit
 

Het BENFIT programma wijst u de weg naar een gezondere levensstijl, een ideaal gewicht en u krijgt meer energie en vitaliteit als ooit tevoren!

Er bestaan zo veel diëten en en methodes die slechts tijdelijke resultaten opleveren . Gezond leven en op gewicht blijven is daardoor een stijd geworden voor heel veel mensen .

Mensen moeten gezond maar ook voldoende eten om resultaat te boeken . Daar loopt het vaak fout bij bepaalde crash diëten en je metabolisme werkt alsmaar trager en trager en bepaalde organen krijgen niet de juiste brandstof om optimaal hun werk uit te voeren .

BenFit is een gestructureerd gepersionaliseerd 12 weken programma waarmee je een gezonde leefstijl zal aanleren om uw ideale gewicht te bereiken, uw gezondheidsklachten, gewichtsproblemen, huidproblemen of sportprestaties te verbeteren?

 

A goal without a plan is just a wish”

 

Het is niet gemakkelijk om tegenwoordig nog de juiste keuzes te maken als het over voeding gaat. Verkeerde eetgewoonten kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor onze gezondheid.

De eerste tekenen zijn klachten zoals allergieën, hart- en vaatziekten, cholesterol, overgewicht, geen energie, stress, slaapproblemen, maag- en darmklachten, enzovoort.

 

BenFit is hiervoor de perfecte oplossing!

BenFit is de start voor elk gezondheidsprobleem, gewichtsprobleem 

BenFit is geschikt om mind en lichaam te resetten 

BenFit helpt u een vliegende start te maken op weg naar een blijvende gewichtsbeheersing 

Het BenFit programma is ontwikkeld om u te helpen, week per week er beter uit te zien, u beter te voelen en indien gewenst je het ideale gewicht te laten verkrijgen! Als de voedingsschema's gevolgd worden kan je op een gewichtsverlies van 0,800kg per week!

We sluiten geen voedingsgroepen uit, de menu's bestaan uit khdr, vetten en eiwitten maar in de juiste balans.
6 eetmomenten per dag, waaronder 3 maaltijden en 3 tussendoortjes.

 

Wat zit er in je BenFit Programma

 

 • Persoonlijke coaching

 • Intake + bodyscan

 • 6 of 12 weken voedingsplan

 • per week rechtstreeks in je mailbox en je persoonlijke app

 • Boodschappenlijst per week

 • Min. – 0,800 kg per week

 • Wekelijkse opvolging

 • Work-outs toevoegen is mogelijk

 • Geen hongergevoel, juiste voeding in juiste balans 

 • Geeft u een super boost en meer energie als ooit tevoren 

 • Met onze manier van afvallen krijgt u geen jojo-effect

 

Keuze uit verschillende programma aangepast aan jouw levenswijze .

Basic – Eiwitrijk – Low carb – vegan – Glutenvrij – Lactosevrij – Palëo – Natuurlijk – Easy
Wens je meer info contacteer mij via telefoon of sms of e-mail 


Healthy Lifestyle Plan

Want wat Healthy Lifestyle Plan vanbinnen doet, zie je aan de buitenkant goed. Lut heeft 5 doeltreffende Healthy Lifestyle programma's waaruit je zelf kan kiezen, je kiest een programma naargelang het doel dat je wil bereiken. De programma's van Beauty - Health & Fashion Lut zijn:

1- Basic programma
2- Beauty programma
3- Ohmega programma
4- De Luxe programma
5- Exclusive programma

Wat deze programma's inhouden kan je via onderstaande link bekijken en ons lief robotje JO zal op al je vragen antwoorden: https://bit.ly/HLP_Lut_Robot

Elk programma duurt 16 weken, met een op- en afbouwperiode dit om een terugval te vermijden!
Je kan al even een kijkje gaan nemen in hun gratis FB-groep waar je getuigenissen kan terug vinden van duizenden tevreden klanten via deze link: " Healthy Lifestyle Plan "

Ze bieden bij elk programma:
- Online coaching in onze exclusieve fanclub
- Tips en tricks naar gezonde voeding
- Lekkere recepten
- Aanmoedigingen om door te zetten tot je je doel bereikt hebt, aangepast aan uw levensstijl en gezinssituatie!
- Een gratis Healthy Lifestyle App daar vind je een:
- Detox-plan en allerlei 
- Weekmenu's
- Recepten
- Tips en tools
- Work-outs

Natuurlijke producten

Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is.
Groenten en fruit bevatten de dag van vandaag niet meer de vitaminen en voedingsstoffen die we broodnodig hebben voor een goede gezondheid. Daarvoor werkt Lut van Beauty & Fashion Lut met de omega-, groente- en fruitcapsules ter aanvulling op uw gezond voedingspatroon. Met Juice Plus+ en zijn 30 soorten groenten en fruit kan u, elke dag weer opnieuw, het ontbrekende op te vullen tussen wat u eet en wat u zou moeten eten!

Waarom fruit en groenten zo belangrijk zijn lees je hier
 

Juice Plus+ producten

Wanneer jij je echt goed wilt voelen, heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet je, om je krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten. Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice Plus+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. Jij krijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Je zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor uw welzijn. Je kan al eens een kijkje gaan nemen naar deze Top-producten en hoe ze gemaakt  worden via deze link


Businesscoach

Ben jij diegene die wij zoeken, of wil jij ook een fantastische business te starten.

- Is een online business misschien iets voor jou?
- Zit ondernemen in je bloed?
- Werk je graag via social media?
- Wil jij ook heel wat mensen helpen om te starten met deze healthy lifestyle?
-  Ik neem je met veel plezier onder míjn vleugels en je komt terecht in een fantastisch team!

Ik nodig je graag uit eens een kijkje te gaan nemen wat onze online business voor jou kan betekenen!
Klik hier 
 

Retouches

In mijn retoucheshop wordt je kleding professioneel met de meeste zorg aangepakt. Jouw kledij wordt aangepast of hersteld naar de originele afwerking. Eventueel kunnen er hier ook aanpassingen gedaan worden aan gordijnen en draperieën.

Kleurenconsulente 

Ontdek de betoverende werking van kleuren. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Zowel privé als beroepsmatig is het van zeer groot belang hoe anderen een beeld vormen van een medemens.
Na een kleurenanalyse en stijladvies van Beauty & Fashion Lut kan jij met een persoonlijk kleurenpasje gaan shoppen en doe je geen foute aankopen meer. Het zal jou helpen er jonger, stralender en stijlvoller uit te zien als nooit tevoren. Beauty & Fashion in de Reytstraat in Oudenaarde is een aanrader voor iedereen die mooi, fit en gezond in het leven wil staan en eventueel een mooi extra inkomen wil generen!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Beauty & Fashion Lut

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Beauty & Fashion Lut een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond