Spreekuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Na afspraak

Info

Dierenarts Devos staat reeds 20 jaar ter uwer beschikking in de streek van Oudenaarde. Dankzij jaren ervaring en constante bijscholing in nieuwe inzichten en technieken is Dierenarts Devos uw adviseur voor dierenverzorging en dierenwelzijn. Dit voor al uw kleine huisdieren en knaagdieren.
 

Dierenarts Oudenaarde

Is uw konijn, kat, hond, of ander klein huisdier ziek? Dierenarts Devos onderzoekt uw huisdier grondig en komt steeds met een oplossing die uw troeteldier weer helemaal gezond maakt! De oplossing van een gezondheidskwaal hoeft echter niet altijd een complexe ingreep te zijn: vaak kan het probleem al snel verholpen worden door een andere voeding. Deze dierenarts legt u graag uit welke dierenvoeding uw hond, kat, of knaagdier er weer bovenop helpt.
 

Medische hulp voor uw troeteldier 

Naast een verandering in de voeding, kan het ook zijn dat uw huisdier een specifieke verzorging vraagt. Kom met uw zieke huisdier naar de praktijk te Oudenaarde, of laat Dierenarts Devos op huisbezoek komen indien het om een dringende situatie gaat en u niet met uw huisdier tot bij de praktijk geraakt. 
 

Operatie en hospitalisatie 

Voor ernstige gezondheidsproblemen bij uw huisdier, kan een operatie de enige manier zijn om uw dier weer gezond te maken. Dierenarts Devos heeft meerdere jaren ervaring met operaties van katten, honden en andere kleine huisdieren. Uw troeteldier is steeds in goede handen bij Dierenarts Devos te Oudenaarde! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief