Openingsuren

Maandag 18/01 08:00 - 19:00
Dinsdag 19/01 08:00 - 19:00
Woensdag 20/01 08:00 - 19:00
Donderdag 21/01 08:00 - 19:00
Vrijdag 22/01 08:00 - 19:00
Zaterdag 23/01 08:00 - 19:00
Zondag 17/01 GeslotenGesloten

Info

In Oudenaarde vindt u Lieven De Cock, het bedrijf gespecialiseerd in land- en tuinbouwproducten. U kan er producten vinden voor op het veld maar ook voor in uw tuin. Het bedrijf helpt zowel particulieren als grote landbouw bedrijven met hun aanbod en vrijblijvend advies.

 

De beste producten voor buiten

 

Bij Lieven De Cock kan u boomschors, compost en meststoffen bestellen. Bovendien kan aan huis levering voorzien worden. Voor deze dienst kan u altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor u bestelt.

 

Ruime keuze aan bloemen en planten 

 

In de winkel vindt u altijd een ruim aanbod van bloemen en planten. Kies de zaden die u wilt planten en geniet binnenkort van uw groenten, kruiden, … . Als u niet weet welke plant welk onderhoud vraagt, dan helpen de collega’s van team De Cock u graag verder. Zij hebben de vereiste kennis en vaardigheden om u te kunnen vertellen welke plant het beste past binnen uw noden en wensen. Zo wordt u nooit verrast door het vaak vele werk dat een plant kan eisen.

 

U vindt bij Lieven De Cock echt alles voor land- en tuinbouw

 

Naast bovenstaande producten kan u in de winkel houtpellets, granen en zaden kopen. Maar daar stopt het niet, houtskool, zout, vliegenverdelger, … U vindt het allemaal bij Lieven de Cock in Oudenaarde.

 

Voor een mooie tuin en goede landbouwproducten kan u best langsgaan bij Lieven De Cock. Het team van specialisten geeft u goed advies zodat u uw planten de beste verzorging kan bieden.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

Houtpallets bij Lieven De Cock!

Afhaling of levering voor uw houtpallets.

Rechtstreeks tot in het magazijn!

Bij ons kan u uw wagen of camionette in het magazijn rijden en alles rechtstreeks opladen met gemak!

Trefwoorden

Nieuwsbrief