Openingsuren

Maandag 16/05 07:30 - 19:30
Dinsdag 17/05 07:30 - 19:30
Woensdag 18/05 07:30 - 19:30
Donderdag 19/05 07:30 - 19:30
Vrijdag 20/05 07:30 - 19:30
Zaterdag 21/05 07:30 - 13:30
Zondag 15/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

In Oudenburg vindt u Ronny Schoutteet Trucks bvba terug. De garage is gekend voor hun ruim aanbod van persoons-, bestel-, occassiewagens.  Daarnaast is het aanbod bedrijfswagens en vrachtwagens zeer ruim.
 

Aanbod

Ronny Schoutteet Trucks heeft een specialisatie in bouw en verbouwwagens naast het ruime aanbod dat veel garages aanbieden. Het is dus een garage voor zowel bedrijven als particulieren. Met 50 jaar ervaring op zak kunnen de medewerkers in Oudenburg u helpen als de beste. Bij elke wagen die u interesseert kan u al de nodige uitleg verkrijgen om zo een wagen aan te kopen die aan u noden voldoet.
 

Verhuur

Wilt u graag op vakantie met de mobilhome maar heeft u één groot probleem hiervoor? Heeft u geen mobilhome? Maak u dan geen zorgen! U kan een mobilhome huren voor de periode dat u op vakantie gaat. Zo geniet u toch van een mobilhome vakantie zonder grote kosten.

Heeft u een wagen nodig om te verhuizen maar wilt u geen firma betalen om dit te doen voor u? Huur bij Ronny Schoutteet Trucks de perfecte verhuiswagen. U moet hier niet over een specifiek rijbewijs voor beschikken. Wij bekijken met welke wagen u kan rijden en toch de optimale hoeveelheid laadruimte hebben voor uw verhuis.

Kom zeker langs de Brugsesteenweg 211 om het volledige aanbod te bekijken. Zo kan u naar huis met de juiste wagen of oplegger.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/