Openingsuren

Maandag 04/12 09:00 - 19:00
Dinsdag 28/11 09:00 - 19:00
Woensdag 29/11 09:00 - 19:00
Donderdag 30/11 09:00 - 19:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 19:00
Zaterdag 02/12 09:00 - 19:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Ronny Schoutteet Trucks bvba is gelegen in Oudenburg op de Brugsesteenweg. De garage is gekend voor zijn ruim aanbod van persoons-, bestel-, occasiewagens.  Daarnaast is het aanbod bedrijfswagens en vrachtwagens zeer ruim. Met 50 jaar ervaring op zak kunnen de medewerkers in je helpen als de beste.

 

Specialist in bouw en verbouwwagens

Ronny Schoutteet Trucks heeft een specialisatie in bouw en verbouwwagens dat verder gaat dan het aanbod wat veel andere garages aanbieden. Het is dus een garage voor zowel bedrijven als particulieren. Ze hebben altijd een groot aanbod aan onder andere bestelwagens, vrachtwagens, trekkers, aanhangwagens, opleggers. Maar ook de niet alledaagse voertuigen kan je bij Ronny Schoutteet Trucks vinden. Denk bijvoorbeeld aan hijskranen, betonmixers, kippers en verschillende soorten bouwmachines. Bij elke wagen die je interesseert kan je al de nodige uitleg verkrijgen om zo een wagen aan te kopen die aan jou noden en wensen voldoet.

 

Personen wagens

Ook voor particulieren hebben we een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve occasiewagens. We willen onze klanten voorzien van een gevarieerd aanbod van betrouwbare wagens die voldoen aan verschillende noden, wensen en budgetten. Alle wagens ondergaan een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat elke auto in uitstekende staat is. Onze ervaren technici zorgen voor het nakijken en eventueel herstellen van mechanische en esthetische aspecten, zodat elke occasiewagen er als nieuw uitziet en optimaal presteert.
 

Bestelwagens en aanhangwagens

Naast ons uitgebreide aanbod aan personenwagens, hebben we ook aan ruime keuze aan bestelwagens. Voor ondernemers en professionals hebben we een selectie betrouwbare bestelwagens die zowel praktisch als efficiënt zijn voor het uitvoeren van verschillende taken. Zoals leveringen, transport van goederen of het organiseren van je bedrijfsactiviteiten.
 

Voor diegenen die op zoek zijn naar extra laadruimte hebben verschillende soorte aanhangwagens. Van open aanhangwagens tot gesloten modellen met extra opbergruimte. We streven ernaar om een divers aanbod te bieden, zo vind je zeker de juist aanhangwagen die past bij jouw specifieke behoeften. Elke aanhangwagen ondergaat hetzelfde grondige inspectieproces om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren. Bij Ronny Schoutteet Trucks vind je alle praktische oplossingen voor zakelijk gebruik en vervoer, allemaal onder één dak.

 

Mobilehome huren of kopen

Wil je graag op vakantie met de mobilhome, maar heb je geen eigen mobilhome. Maak je dan geen zorgen! Je kan bij ons een camper huren voor de periode dat je op vakantie gaat. Zo geniet je toch van een mobilhome vakantie zonder grote kosten.

Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je kunnen vertrekken wanneer het jou uitkomt, zonder gebonden te zijn aan een huurperiode of overeenkomst? Dan kan je bij ons ook terecht voor de aankoop van je eigen camper. 
 

Verhuur

Heb je een wagen nodig om te verhuizen, maar wil je geen firma betalen om dit te doen voor jou? Huur bij Ronny Schoutteet Trucks de perfecte verhuiswagen. Je moet hier niet over een specifiek rijbewijs voor beschikken. Wij bekijken met welke wagen je kan rijden, die toch een optimale hoeveelheid laadruimte heeft voor jouw verhuis.

Kom zeker langs om het volledige aanbod te bekijken. Zo kan je naar huis met de juiste wagen of oplegger.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Ronny Schoutteet Trucks bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond