Vandycke James bv

Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 03/12 GeslotenGesloten

Info

Bij BVBA Vandycke James uit Oudenburg kunt u terecht voor zowel kleine als grote sanitaire installaties en voor het plaatsen of vervangen van verwarmingsinstallaties. De vakman biedt steeds een persoonlijke benadering voor uw project.
 

Sanitair

U heeft een lek of een ander sanitair probleem? Dan kunt u steeds uw loodgieter uit Oudenburg contacteren.
Een goed uitgeruste badkamer is een plezier om u na een zware werkdag in terug te trekken. Bent u bezig met renovatiewerken in uw badkamer of bent u aan het bouwen? Voor het vernieuwen van uw badkamer moet u beslist bij Vandycke James uit Oudenburg zijn. Maar ook voor uitbreidingen van bestaande sanitaire installaties kunt u bij de specialist in sanitair terecht. De vakman uit Oudenburg installeert dus nieuwe badkamers en maakt ook uw oude badkamer weer als nieuw.
BVBA Vandycke James is volledig op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sanitair en badkamermeubelen. Dit maakt hem de ideale vakman om in te schakelen indien u op zoek bent naar badkamers voor minder valide personen, zoals bijvoorbeeld bejaarden en rolstoelgebruikers.
 

Verwarming

Bij BVBA Vandycke James uit Oudenburg bent u aan het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van zowel klassieke centrale verwarming met radiotoren met vloerverwarming. Het bedrijf werkt ook met moderne technieken zoals zonne-energie en warmtepompen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vandycke James bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond