Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Gesloten
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Dakwerken Edwin Cuyper

Dakwerken Edwin Smets in Overijse verzorgt uw algemene dakwerken tot in de puntjes en natuurlijk steeds op professionele wijze. Of u nu een nieuw dak wilt leggen, uw oud dak wilt vernieuwen of uw dak wilt isoleren, voor al deze werken kunt u hier terecht. Of het nu gaat om een hellend dak of een plat dak, voor ieder probleem kan een oplossing gezocht worden! Wilt u meer weten over de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld daken met natuurleien of pannen, dan geeft Dakwerken Edwin maar al te graag wat persoonlijk advies zodat jij zeker de juiste keuze maakt bij het kiezen van een nieuw dak! 

 

Schoorstenen

Deze dakwerker heeft ook al jaren ervaring in het bekleden van schoorstenen, schoorsteenbuizen en schoorsteenvoeringen. Het herstellen, afbreken of terug opbouwen van jouw schoorsteen is geen enkel probleem voor handige harry Edwin, voor hem is geen uitdaging te groot! Bovendien zorg jij er op deze manier voor dat je altijd lekker warm zit tijdens de koude winterdagen! 

 

Isolatiewerken

Ook voor isolatiewerken met Powerroof isolatie, koperwerken en zinkwerken zit u goed bij Dakwarken Edwin Smets. Contacteer hem zeker voor vragen en meer informatie en geef jouw huis een verzorgde, nieuwe look door enkele kleine of grote veranderingen!

Neem zeker eens contact op voor meer informatie!

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/