Dakwerken Edwin Smets

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Dakwerken Edwin Smets toe

Info

Dakwerken Edwin Smets is een zelfwerkend patroon met jarenlange ervaring in alle dakwerken in en rond Overijse!
 

Dakbedekking, koperwerken, zinkwerken en dakgoten

Dakwerken Edwin Smets zorgt al jaar en dag voor kwaliteitsvol beklede daken en goed onderhouden, gerepareerde en aangelegde dakgoten. Alle soorten daken kunnen bekleed en bewerkt worden, of het nu gaat om platte of hellende daken, uit dakpannen of met natuurleien. Dakwerken worden steeds uitgevoerd op maat van de noden of wensen van de klant en tegen een zeer schappelijke prijs die op voorhand vastligt, zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.
 

Schoorstenen, schoorsteenbuizen en gevelbekleding

Het team van Dakwerken Edwin Smets verzorgt uw hele dak, dat wilt zeggen dat zij met veel plezier de schoorsteen erbij nemen! Zij doen niet alleen aan de bekleding ervan, maar voorzien ook inox schoorsteenbuizen en inox schoorsteenvoeringen voor een goede rookafvoer van uw haard of kachel. De buitenbekleding gaat verder over van het dak tot aan de gevel, die u in een veelvoud van stijlen en uit tal van materialen kan laten aanleggen.
 

Koperwerken, zinkwerken en isolatie

Naast het aanleggen van dakbekleding om u droog te houden kan u rekenen op Dakwerken Edwin Smets voor een goede Powerroof isolatie. Op die manier houdt u warmte buiten in de zomer en binnen in de winter, en voorkomt u klachten voor geluidsoverlast. Ook zinkwerken en koperwerken neemt de dakwerker voor zijn rekening, zo krijgt u een werkelijk totaalpakket voor uw dak.
 
Voor meer informatie en een offerte voor uw klus kan u steeds contact opnemen via het nummer 02/688 15 23. Er wordt u vriendelijk verzocht na 18u te bellen om een antwoord te garanderen, aangezien Edwin dan niet aan het werk is.

Ligging en routebeschrijving