Openingsuren

Maandag 03/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 04/04 07:00 - 19:00
Woensdag 05/04 07:00 - 19:00
Donderdag 30/03 07:00 - 19:00
Vrijdag 31/03 07:00 - 18:00
Zaterdag 01/04 07:00 - 18:00
Zondag 02/04 07:00 - 15:00

Info

Ambachtelijk gebakken brood en banket vindt u bij Bakkerij Danhieux, de ambachtelijke bakkerij die al 8 generaties van vader op zoon wordt doorgegeven en alle door de jaren vergaarde wijsheid weet te combineren met het beste dat moderne technieken te bieden hebben.
 

Broodautomaat en vers brood, sandwichen en pistolets

Dagvers, dat is de belangrijkste universele eigenschap van alle bakkerijproducten van Bakkerij Danhieux. Tussen deze dagverse producten vindt u niet alleen heerlijk vers brood, waaronder meergranen, wit, grijs, boerenbrood en waldkorn, maar ook heel wat anders lekkers om een heerlijk ontbijt of zalige lunch mee te garanderen. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan malse sandwichen en croissants of heerlijk krokante pistolets. Voor de laatkomers die er niet zijn geraakt voor sluitingsuur biedt de broodautomaat redding!
 

Patisserie, koffiekoeken, taart en gebak

Ook zoetebekken komen bij Bakkerij Danhieux aan hun trekken. Verwen uzelf met de heerlijke patisseriespecialiteiten, waaronder heerlijke chocoladebroodjes, eclairs en tal van kleine gebakjes. De aangeboden koffiekoeken zijn perfect om uzelf te verwennen, maar ook voor een gezamenlijk verwenontbijt in groep. Heeft u iets te vieren? Dan kan dit met een heerlijke taart of gebak. Indien gewenst kunnen taarten op bestelling gemaakt worden.
 

Chocolade, marsepein, pralines en snoep

Voor liefhebbers van zoetigheden rijkt het aanbod echter nog verder. Kom langs en geniet van heerlijke pralines, chocoladespecialiteiten en snoepgoed, waarvan de recepten doorheen de jaren geperfectioneerd zijn.
 
Loopt het water u alvast in de mond? Spring dan eens binnen bij Bakkerij Danhieux of bel het nummer 02/687 73 22 om uw bestelling te plaatsen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Bakkerij Danhieux

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Danhieux een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond